Un conductor intenta atropellar manifestants independentistes a Lleida

Els fets han tingut lloc durant una manifestació en record de l'1-O a la capital del Segrià | El CDR de la ciutat ja ha denunciat els fets a la policia

Durant la jornada de commemoració del referèndum de l'1 d'octubre es van viure moment de tensió, sobretot en l'intent d'assalt al Parlament de Catalunya. Ara bé, les manifestacions de record de la consulta no es van limitar a Barcelona, sinó que ciutats i municipis d'arreu del país van tenir el seu propi homenatge. Una d'aquestes ciutats és Lleida, des d'on ens arriben unes imatges força polèmiques.

Tal com es pot veure en un petit vídeo compartit pel Comitè de Defensa de la República de la capital del Segrià, sembla que un conductor hauria intentat atropellar diversos manifestants independentistes. A través de les xarxes socials, l'organització assegura que «es veu clarament com té tot el carrer lliure per davant», i el que fa és accelerar marxa enrere. «Ho fa amb plena voluntat i intencionalitat», asseguren. 

El CDR ja ha avançat que han aconseguit la matrícula del conductor, i que els fets ja han estat denunciats a la policia. Amb tot, han lamentat la passivitat i la «nul·la tasca d'organització viària» per part de la Guàrdia Urbana de Lleida.  

Valls lamenta la «violència» que es va viure en l'aniversari de l'1-O

Cal dir que aquest dijous Manuel Valls, candidat a l'alcaldia de Barcelona, ha lamentat «la violència» que es va viure el passat dilluns, durant el primer aniversari de l'1-O. En una entrevista concedida a 'Els Matins de TV3', l'exprimer ministre francès ha insistit que la societat catalana està dividida, i ha insistit que la seva candidatura està destinada a la gent «oberta» de Barcelona, que «està cansada d'aquesta situació». 

Manuel Valls durant la seva entrevista a 'Els matins de TV3'
Manuel Valls durant la seva entrevista a 'Els matins de TV3' | CCMA


Comentaris

envia el comentari