Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Carles Puigdemont, en una entrevista el 21 de juny de 2018.

Puigdemont es lamenta: Viu «casi confinat» des de fa més de 2 anys

L'expresident de la Generalitat viu en una de les zones residencials més cares de Waterloo, a Bèlgica

Carles Puigdemont, en una entrevista el 21 de juny de 2018.
Carles Puigdemont viu a Bèlgica des de fa dos anys i mig | ACN

L’expresident de la Generalitat de Catalunya, Carles Puigdemont, lamenta que des de fa dos anys i mig viu «casi confinat» a la seva residència de Waterloo, en una de les zones residencials luxoses de Bèlgica. Puigdemont, en declaracions a TV3, ha comparat la seva situació «des de fa dos anys i mig» amb la dels ciutadans que han de mantenir-se a casa seva per prevenir el contagi  i la propagació  de la pandèmia  del coronavirus.

«La meva visió és una mica especial, perquè porto dos anys i mig casi confinat  i he passat moltes setmanes amb aquest període a casa», ha manifestat l’eurodiputat de JxCat. Puigdemont ha intervingut a la televisió pública catalana per opinar de la crisi del coronavirus amb els també expresidents José Montilla i Artur Mas.

Carles Puigdemont  ha aprofitat per reivindicar l’ús de les tecnologies en el món actual: «ara la gent descobreix que no és tan dramàtic organitzar reunions amb clients, proveïdors o amb l’administració a través d’aquest canal. De vegades la presència fa perdre molt temps, moltes energies i genera una mobilitat que col·lapsa la ciutat».

 

Una casa amb un lloguer de milers d’euros mensuals

La casa on viu Carles Puigdemont a Waterloo està situada en una de les zones residencials més cares de Bèlgica. L’edifici té 550 metres quadrats i va ser reformada abans de posar-se en lloguer, on el seu cost es va anunciar un dia per 4.000 euros mensuals. L’habitatge compta amb sis habitacions, tres banys, sauna, quatre places de garatge i jardí.