ALERTA SANITÀRIA CORONAVIRUS:

🚨 T'enviem gratis al mòbil les alertes oficials, infectats, mesures de prevenció del Coronavirus a Catalunya. CLICA AQUÍ i estigues informat al moment!!

Confusió per un possible informe mèdic sobre el policia ferit molt greu a Barcelona

Després de l'aparició de gravacions, s'especula que podria haver rebut un tret amb una pilota de goma d'un company però Salut ho desmenteix
Policia Nacional durant els aldarulls a Barcelona | CatalunyaDiari

 

Un dels moments més impactants durant els aldarulls de la setmana passada a Barcelona va ser quan un grup d'agents de la Policia Nacional va haver d'evacuar en braços un company després de rebre l'impacte d'un objecte al cap, possiblement una pedra o un rodament. Algunes informacions aparegudes a les xarxes, però, parlaven de l'existència d'un informe mèdic que diria que havia rebut un tret amb una pilota de goma disparada d'un company

S'ha estès la idea, sense que s'hagi produït cap confirmació oficial i s'hagi publicat cap informe, que el membre de l'UIP del Cos Nacional de Policia hauria estat víctima de 'foc amic'. Per reforçar aquesta teoria, les xarxes analitzen l'única gravació existent sobre el moment dels fets, donant entre altres arguments, que es pot sentir el tret i que un dels agents es fica les mans al cap lamentant el que ha fet. 

 

 

Les fonts oficials no ho confirmen

Cal recordar que fins al moment cap font oficial ha donat cap informació sobre les causes de la ferida que manté ingressat en estat molt greu al policia. Contràriament, el departament de Salut hauria negat l'existència de cap informe que expliqui que l'agent rebés un tret de la mateixa policia. Confirmen, a més, que en un informe mèdic mai s'indica de forma unívoca la causa d'una lesió.  D'aquesta manera, doncs, a hores d'ara, no hi ha cap informe mèdic que acrediti o negui que la ferida del policia hagi estat per la bala d'un company.

 

 

També et pot interessar...