Soraya Sáenz de Santamaría s'equivoca dues vegades en dos tuits sobre Catalunya

A escala internacional, Manuel Valls també va protagonitzar un tuit molt polèmic

Imatge de Soraya Sáenz de Santamaría
Imatge de Soraya Sáenz de Santamaría | CatalunyaDiari.cat

Aquest dijous, 26 d'octubre, va acabar sent un dia molt mogut mediàticament parlant. En aquest sentit, tam,bé, els missatges via Twitter i altres plataformes socials van provocar alguns instants de confusions entre els principals caps polítics. Les mencions a usuaris que no pertoquen o la falta de coneixement de l'organigrama polític han fet deixar en ridícul a figures de l'esfera pública. Una de les personalitats que va patir aquestes confusions ha estat l'actual vicepresidenta espanyola, Soraya Sáenz de Santamaría,  la qual en un primer tuit va intentar mencionar el president Puigdemont.

De manera errònia, la ministra va escriure @KARLS, quan en realitat l'usuari del president català és @KRLS. Aquest fet no va passar desapercebut entre els usuaris de la plataforma els quals no van trigar ni un segon a contestar-li:

En la mateixa línia, Sáenz de Santamaría va tornar a veure's envoltada per la polèmica en aquesta plataforma social, quan en un segon tuit va mencionar incorrectament el Govern de la Generalitat. En aquest cas, la ministra va mencionar el compte @generalitat, quan en realitat hauria d'haver mencionat el perfil @govern. Resulta que el compte @generalitat correspon al perfil de la Generalitat Valenciana, no a la catalana. Entre les tuitares que es van fer ressò d'aquesta errada hi ha la republicana Marta Rovira, qui al seu perfil va escriure, de forma irònica, que ara entenia per què «el diàleg del govern espanyol» no «arriba». 

A escala més internacional, l'exprimer ministre francès Manuel Valls i la seva germana han fet públiques les seves opinions sobre el procés català. Per un costat, el català ha aplaudit la intervenció de la cap de Ciutadans, Inés Arrimadas, mentre que Giovanna s'ha mostrat contrària.


Comentaris

envia el comentari