La consellera Alba Vergés anuncia el naixement de la seva filla Anhel

Fa uns dies va delegar les seves funcions al vicepresident Pere Aragonès, i no té previst reincorporar-se com a cap de Salut fins després de Nadal

La consellera de salut, Alba Vergés Bosch
La consellera de salut, Alba Vergés Bosch | cedida

La consellera de Salut del Govern de Quim Torra, Alba Vergés Bosch, acaba de donar una de les millors notícies de la seva vida. Vergés ha anunciat a través del seu perfil de Twitter el naixement de la seva filla Anhel, compartint alhora una imatge on se la pot veure agafant amb la seva mà la de la petita. La consellera ha preferit donar llum a la seva ciutat natal, Igualada, concretament a l'Hospital d'Igualada. 

«Benvinguda al món, Anhel. Un món sovint massa injust, però pel qual no deixarem de lluitar», ha estat el missatge que Vergés ha compartit a les xarxes. A més, ha aprofitat l'ocasió per donar les gràcies «a tots i totes les professionals de l'Hospital d'Igualada». 

El seu cas és el primer en el qual un membre del Govern agafa una baixa per maternitat però no el primer que és mare, ja que es tracta del seu segon fill. Vergés ha rebut nombrosos missatges de felicitacions a través de les xarxes, entre altres del president del Parlament, Roger Torrent, i del conseller Chakir el Homrani. 

Es reincorporarà després de Nadal

Recordem que va ser el passat 2 d'octubre que la consellera va delegar les seves competències al vicepresident Pere Aragonès, que va assumir funcions com la participació en el Consell Executiu o la signatura de determinats assumptes. 

La secretària de Salut, Laura Pelay, va assumir les competències en matèria de procediment administratiu, com autorització de convenis o subvencions, mentre que el director de Serveis, Xavier Rodríguez, és l'encarregat de la gestió econòmica i la contractació administrativa. Pel que fa a la consellera, no té previst reincorporar-se a les seves funcions fins després de Nadal.


Comentaris

envia el comentari