FANS DEL DIARI?

💃 Doncs no us perdeu el nou grup exclusiu i oficial de Facebook. Informació i entreteniment a Facebook. FEU CLIC AQUÍ i demaneu accés!

Un convidat als premis Princesa de Girona dona una bufetada a un manifestant

L'home ha pogut entrar al Palau de Congressos amb l’ajuda dels Mossos d’Esquadra
Un empresari agredeix un manifestant davant el Palau de Congressos de Barcelona | Tot Barcelona

 

Centenars de persones s’han concentrat davant del Palau de Congressos per protestar contra la presència del rei Felip VI aquest dilluns i intenten impedir el pas als convidats a l’acte organitzat per la Fundació Princesa de Girona, on la princesa Elionor parlarà per primer cop en català. Entre manifestants i convidats hi ha tensió i, fins i tot, agressions.

 

Un empresari català agredeix un manifestant

Entre els convidats i els manifestants hi ha una forta tensió, que s’ha incrementat quan un dels primers ha donat una bufetada a un dels segons que li ha tornat. Segons ‘Tot Barcelona’, el convidat seria un «empresari català», identificat com Antoni Castañer, que s’ha oposat a marxar encara que no podia passar per la presència dels manifestants.

 

L'empresari també ha donat una lleu bufetada a una altra manifestant | Twitter (@sergipinkman)

 

En un moment donat, li han passat l'estelada negra, la bandera independentista del tricentenari de la guerra de Successió, per la cara i l’home l’ha agafat i, fins i tot, ha arribat a eixugar-se el nas amb ella. També hauria donat una lleu bufetada a una dona que li ha tornat i, finalment, altres manifestants els han separat i l’empresari ha pogut entrar al Palau de Congressos amb l’ajuda dels Mossos d’Esquadra.

 

 

 

 

També et pot interessar...