Convocatòria urgent de Tsunami Democràtic al Camp Nou

El moviment ha convocat una concentració massiva als afores de l'estadi la tarda del Barça-Madrid

Estelades i pancartes al Campu Nou
Tsunami Democràtic torna a demanar la mobilització ciutadana | EFE

Tsunami Democràtic ja havia avisat en anteriors comunicats que prepararien un acte pel 18 de desembre, el dia triat perquè Barça i Madrid s'enfrontin en el partit de Lliga. Avui el moviment independentista ha anunciat una concentració massiva a les 16.00 hores als afores del Camp Nou.

En un comunicat, el moviment es queixa de la «impossibilitat» de pactar amb els clubs «l'oportunitat de fer visible a les grades i al camp» el seu missatge de «crida al diàleg que Espanya ignora». Per això estableix quatre punts de trobada al voltant del camp perquè les persones que s'han inscrit a la convocatòria es concentrin a les 16 hores, dividint els participants per la seva procedència geogràfica.

Més de 18.000 persones s'han sumat a la iniciativa

Segons Tsunami, més de 18.000 persones s'han sumat a la iniciativa per diversos canals, i molts d'elles tenen entrades o abonaments i «ja han rebut les consignes pertinents i s'han organitzat per desenvolupar les accions previstes». 

Així, Tsunami crida els veïns de la Catalunya Central, el Camp de Tarragona, Lleida i Pirineus a trobar-se al carrer d'Arístides Maillol amb l'avinguda de Joan XIII; els de Barcelona ciutat a l'avinguda de Joan XIII amb el carrer Menéndez y Pelayo; els de l'Hospitalet, Baix Llobregat, Vallès Occidental, Penedès, Garraf, Terres de l'Ebre i País Valencià a Travessera de les Corts amb Arístides Maillol, i els de Girona, Barcelonès Nord, Vallès Oriental, Catalunya Nord i les Illes a Travessera de les Corts amb Elisabeth Eidenbenz.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari