Celestino Corbacho serà el número 3 a la candidatura de Valls per Barcelona

Corbacho va ser alcalde de l'Hospitalet i va ser ministre de Treball amb Zapatero

Celestino Corbacho s'incorpora a la candidatura de Valls per Barcelona
Celestino Corbacho s'incorpora a la candidatura de Valls per Barcelona | CatalunyaDiari.cat

Manuel Valls apuntala la seva candidatura per Barcelona amb el fitxatge de l'exministre i exalcalde de l'Hospitalet de Llobregat, Celestino Corbacho. Serà, en aquesta línia, el número 3 a la candidatura de Valls per la ciutat comtal. 

Així ho han anunciat tots dos aquest dijous en una roda de premsa en la qual l'exprimer ministre francès ha elogiat la feina de Corbacho: «Els dos hem treballat per a millorar la vida de la gent i els dos som europeistes». D'aquesta forma Valls ha parlat també de la «visió metropolitana» que el socialista podrà aportar. 

A més, Valls també ha afirmat que com a número dos de la llista serà una dona l'escollida i precisament serà anunciat el seu nom el pròxim dia 8 de març, Dia de la Dona.

Aposta per Corbacho per fer un canvi en la política municipal

«Celestino Corbacho és un polític amb valors que compartim, té una capacitat de gestió reconeguda, una visió metropolitana contrastada i una gran experiència de servei públic», ha afirmat Valls. A més, ha deixat clar que posant-lo a la seva candidatura el que vol és «fer un gir de 180 graus en la política municipal de la ciutat».

Manuel Valls ha decidit confiar en Corbacho per ser el número 3 de la seva candidatura  | CatalunyaDiari.cat

Tal com ha dit en roda de premsa Manuel Valls, «Barcelona necessita un canvi per a assegurar que la ciutat es recupera del procés de deterioració que està sofrint». Corbacho ha parlat ja dels principals problemes que veu a Barcelona, coses com, per exemple, l'habitatge, i que està disposat a solucionar.

Cal mencionar que el polític escollit per Valls per ser el número 3 de la seva llista va ser, ara ja fa uns anys, ministre de Treball i Immigració pel Govern de José Luís Rodríguez Zapatero, va ser entre els anys 2008 i 2010. Tot i això, uns cinc anys després va abandonar el PSC com a conseqüència de «no sentir-se prou valorat i sentir-se apartat del partit».

Corbacho ha volgut explicar que després d'aquell moment, va decidir que només tornaria a la política activa «si sorgia un projecte que l'il·lusionés i motivés», unes paraules que ha conclòs afegint: «La plataforma de Manuel Valls compleix amb aquestes dues condicions».


Comentaris

envia el comentari