rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Un correu en suport de Pablo Casado genera polèmica entre el PP català

L'elecció del nou líder popular és determinant per saber qui substituirà Xavier García Albiol
Imatge d'arxiu del PP a Catalunya | EFE

 

Que el PP català viu un dels seus pitjors moments no és cap novetat. Després de la gran davallada que va patir a les eleccions del passat 21 de desembre, on no va arribar ni a aconseguir tenir un grup parlamentari propi, el partit es troba immers en una profunda crisi, amb un Xavier García Albiol amb les hores contades i amb la necessitat de regenerar-se i recuperar els seus votants.

 

Però per si no n'hi hagués prou, ara ha vist com en l'àmbit estatal també ha entrat en crisis després de la moció de censura presentada per Pedro Sánchez. Han perdut el govern d'Espanya i Mariano Rajoy ha renunciat a seguir liderant la formació, per la qual cosa ara s'ha hagut d'obrir una campanya de primàries per decidir qui serà la persona que encapçalarà el partit durant els pròxims anys.

Un correu en favor de Casado provoca polèmica

L'elecció del nou líder del PP és de vital importància per als populars catalans, ja que d'aquesta decisió depèn també conèixer la persona que substituirà Xavier García Albiol en la direcció catalana. Per això, les discrepàncies ja han començat a sorgir entre ells, l'última per un polèmic correu electrònic en suport a Pablo Casado que es va enviar des de la secretaria general del PP de Barcelona.

 

«És el moment d'il·lusionar, de renovar, de treballar més units que mai; i per això és important que tu hi siguis!», deia el missatge, animant a la gent a participar en l'acte que Casado ha celebrat aquest diumenge a l'Hotel Grand Marina de Barcelona.

 

Un correu que no ha trigat a provocar les queixes dels partidaris de María Dolores de Cospedal —entre els que s'hi troba l'exministra Dolors Montserrat— o de Soraya Sáenz de Santamaría —encapçalats per l'exdelegat Enric Millo—, en considerar que no respecta la neutralitat que hauria de regnar durant aquest procés d'elecció interna.

La secretaria general del PP de Barcelona lamenta els fets

A causa de la tensió que s'havia generat, la secretaria general del PP a Barcelona, Elisabeth Jiménez Cara, ha sortit al pas per lamentar que s'enviés aquest missatge en suport a Casado «de forma gens neutral» i sense el seu consentiment.

 

Per això, la dirigent popular ha volgut demanar «disculpes» i s'ha compromès a «posar tots els mitjans perquè no es torni a utilitzar de forma partidista les bases de dades dels afiliats de forma incorrecta».

🎁 Vols guanyar un lot de productes ECO? Participa ara al nostre sorteig!

Comentaris