Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
La policia ha disparat també contra periodistes a Barcelona

Més de 3,1 milions per reparar els desperfectes causats en els aldarulls de Barcelona

Es van veure afectats arbres, jardineres, contenidors, paviment, enllumenat públic, clavegueram, semàfors, parquímetres, marquesines, metro i vehicles

Serveis de neteja després dels aldarulls a Barcelona
Serveis de neteja després dels aldarulls a Barcelona | Ajuntament de Barcelona

Cost milionari per l’Ajuntament de Barcelona. Els aldarulls produïts a la ciutat comtal després de la sentència del procés han suposat  tot un seguit de despeses que sumen un total de 3.121.664 euros.

Cost milionari pels desperfectes a Barcelona

Aquest dimecres 23 d’octubre, l’Ajuntament de Barcelona ha dut a terme la quantificació de totes les destrosses produïdes al mobiliari urbà de la ciutat durant la setmana passada arran de publicar-se oficialment la sentència contra els líders independentistes acusats majoritàriament de sedició per l’1-O. Per una banda, es van destrossar o cremar un total de 1582 contenidors, bujols i papereres. Segons l’informe municipal, a més, es van cremar 12 arbres i 45 més en van resultar afectats  parcialment.

Durant els aldarulls també es van danyar 6.400 metres quadrats de paviment  i es van registrar 299 incidències a les instal·lacions del metro. A més, han hagut de reubicar, reparar i plantar 290 jardineres. També s’han vist afectats diversos semàfors, parquímetres, estacions de Bicing, marquesines d’autobusos, sis vehicles dels Bombers i dos de la Guàrdia Urbana., juntament amb l’enllumenat, en concret es van malmetre dues línies de llum, tres quadres elèctrics i cinc fanals i set obres de clavegueram.

En total, l’Ajuntament de Barcelona ha mobilitzat centenars d’equips i personal dels serveis de neteja de la ciutat. Entre el 14 i el 17 d’octubre, al matí van treballar 40 equips o 100 persones i a la nit, 130 equips i 175 persones. Mentre que en el període entre el 18 i el 20 d’octubre, durant el dia es van activar 60 equips i 140 persones, i a la nit, 150 equips i 210 persones.

També et pot interessar...