URGENT

🚨 Espanya no aixeca el cap: més de 36.000 nous contagis i 591 defuncions

Neix el 'Frente Anti Independentista de Cataluña'

Els seus impulsors asseguren que l'objectiu és «aplicar la mateixa violència que estan fent els CDR»

Creen “El Frente Anti Independentista de Cataluña”
Creen “El Frente Anti Independentista de Cataluña” | CatalunyaDiari.cat

El 'Frente Anti Independentista de Cataluña' ha fet arribar un document a l'Ajuntament de Rupit, Osona, per comunicar que «el seu poble ha estat escollit». Tal com expliquen, el front «ha estat creat per a atacar aquelles petites comunitats i negocis que donin suport a l'independentisme, i aplicar la mateixa violència que estan fent els CDR en diferents llocs de Catalunya».

A l'escrit, enviat una setmana després que sortís la sentència i dels aldarulls en contra d'aquesta a diferents ciutats de Catalunya, el front exigeix «retirar immediatament la bandera independentista i que es canviï per la bandera catalana, retirar la seva condemna publicada a la pàgina de l'Ajuntament i retirar els cartells que donin suport a la independència i presos polítics de la via pública».

«Actuarem amb extremada violència»

Asseguren, que en cas que no es compleixin aquests requisits, «enviarem a un gran grup de militants radicals i procedirem a tallar els accessos al poble i bloquejos a les carreteres» i afegeixen «un cop fet això, el nostre grup de militants actuaran amb extremada violència dins de la seva població, perquè puguin provar de la seva pròpia medicina aplicada pels CDR als que vostès donen suport».

A més, expliquen que tenen el poble tan estudiat mitjançant càmeres, punts dèbils, antenes de telefonia, seguretat i emergència, entre d'altres, que serà impossible d'aturar un cop hagin començat els aldarulls.

Per acabar el comunicat, destaquen que «vosaltres heu volgut aquesta guerra, ha arribat el moment de respondre» i amenacen a l'alcalde «pensa bé quina serà la seva resposta, perquè només necessitem unes poques hores, per convertir un poble tan maco com Rupit, la seva història, negocis i pau, en un dia que no oblidareu mai». El text acaba amb la frase «Per una Espanya unida».

Document de 'El Frente Independentista de Catalunya' enviat a un Ajuntament d'Osona
Document de 'El Frente Independentista de Catalunya' enviat a un Ajuntament d'Osona | Cedida

Document de 'El Frente Independentista de Catalunya' enviat a un Ajuntament d'Osona
Document de 'El Frente Independentista de Catalunya' enviat a un Ajuntament d'Osona | Cedida

També et pot interessar...


Comentaris
Cris
Això està contrastat?L’Ajunatment ha rebut aquesta carta?
Pere
Que poc s'han treballat el nom, no? Us heu fixat si te faltes d'ortografia. Es per descaratar la GC
Marc
Espero que la policia actui amb la mateixa violencia que va utilitzar contra els independentistas
pepeo
Si realment. Algú a escrit aixo, està'totalment acollonit, i mira qui pasara' al devant perquè' no. Li rebentin els morros!! A ell.
Joan
Entenc que vullguen combatre la violència i feixisme dels CDR ,perquè la llei no ens ajuda molt,però posar-se a la seva altura és caure molt baix. Confiem amb la Policia i Mossos per aturar els CDR i la seva bogeria.
JordiPV
No podia ser d'altra manera, la dreta mai defensa les seues motivacions. Sempre són anti...... España les importa una merda, per a ells nomes cal ser anti .
Miquel
Quants bussos trens han vingut aquesta vegada a canvi dun dinar bus gratis...
Manel
Amb un text així es molt fàcil posar una denuncia per amenaces i coaccions
Roc
En el moment, després de tres o quatre dies, no trobo cap pista del grup aquest en cap altre diari que no sigui d'aquesta editorial, ni al web de l'ajuntament de Rupit. No ho sé, no dic que es cogui alguna cosa rotllo els Segadors del Maresme, però d'aquest nivell o teniu la megaprimícia entre el silenci de la resta de noticiaris o la Paula s'ha begut l'enteniment. Ja posats comentar que els aldarulls abarquen més que independentistes, i si fóssim tots plegats els que els montéssim canviarien de veres les coses i no haguera calgut que les elits catalanes infestessin el sentiment de pertenyença a una terra per accelerar el procés i ser els amos d'aquesta. Que 'el procés' també ha fet mal al medi ambient amb tant plàstic groc, s'omple la boca i la hi omple als demés, i criminalitza formes de lluita social que ens han portat on som. (Perdoneu pero algú ho havia de dir!)

envia el comentari