Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge de la plana major de la manifestació d'aquest matí a Barcelona

Neix el 'Frente Anti Independentista de Cataluña'

Els seus impulsors asseguren que l'objectiu és «aplicar la mateixa violència que estan fent els CDR»

Creen “El Frente Anti Independentista de Cataluña”
Creen “El Frente Anti Independentista de Cataluña” | CatalunyaDiari.cat

El 'Frente Anti Independentista de Cataluña' ha fet arribar un document a l'Ajuntament de Rupit, Osona, per comunicar que «el seu poble ha estat escollit». Tal com expliquen, el front «ha estat creat per a atacar aquelles petites comunitats i negocis que donin suport a l'independentisme, i aplicar la mateixa violència que estan fent els CDR en diferents llocs de Catalunya».

A l'escrit, enviat una setmana després que sortís la sentència i dels aldarulls en contra d'aquesta a diferents ciutats de Catalunya, el front exigeix «retirar immediatament la bandera independentista i que es canviï per la bandera catalana, retirar la seva condemna publicada a la pàgina de l'Ajuntament i retirar els cartells que donin suport a la independència i presos polítics de la via pública».

«Actuarem amb extremada violència»

Asseguren, que en cas que no es compleixin aquests requisits, «enviarem a un gran grup de militants radicals i procedirem a tallar els accessos al poble i bloquejos a les carreteres» i afegeixen «un cop fet això, el nostre grup de militants actuaran amb extremada violència dins de la seva població, perquè puguin provar de la seva pròpia medicina aplicada pels CDR als que vostès donen suport».

A més, expliquen que tenen el poble tan estudiat mitjançant càmeres, punts dèbils, antenes de telefonia, seguretat i emergència, entre d'altres, que serà impossible d'aturar un cop hagin començat els aldarulls.

Per acabar el comunicat, destaquen que «vosaltres heu volgut aquesta guerra, ha arribat el moment de respondre» i amenacen a l'alcalde «pensa bé quina serà la seva resposta, perquè només necessitem unes poques hores, per convertir un poble tan maco com Rupit, la seva història, negocis i pau, en un dia que no oblidareu mai». El text acaba amb la frase «Per una Espanya unida».

Document de 'El Frente Independentista de Catalunya' enviat a un Ajuntament d'Osona
Document de 'El Frente Independentista de Catalunya' enviat a un Ajuntament d'Osona | Cedida
Document de 'El Frente Independentista de Catalunya' enviat a un Ajuntament d'Osona
Document de 'El Frente Independentista de Catalunya' enviat a un Ajuntament d'Osona | Cedida

També et pot interessar...