ÚLTIMA HORA

🚨 Evacuen d'urgència una fàbrica que produeix la vacuna d'AstraZeneca al Regne Unit

Vídeos: Foc, barricades i càrregues de Mossos a l'exterior del Camp Nou

Continuen els aldarulls fora del camp

Contenidors incendiats pels manifestants concentrats a Travessera de Gràcia el 18 de desembre
Els Manifestants han incendiat diversos contenidors a la travessera de les Corts | cedida

Greus aldarulls a l'exterior del Camp Nou mentre es disputava el Clàssic més reivindicatiu. Alguns manifestants han cremat contenidors a la travessera de les Corts, després de diverses càrregues de Mossos. La primera actuació de la policia ha estat just a l'inici del partit, quan els agents han hagut de dissoldre una baralla entre manifestants de Tsunami Democràtic i ultres del Barça.

Ferida una periodista de BTV en els aldarulls

Enmig de la batalla campal, les barricades i les càrregues policials a l'exterior del camp, segons 'Anonymous Catalonia', un periodista de BTV hauria rebut un impacte de projectil foam. La plataforma informa també que suposadament un grup reduït de manifestants hauria aconseguit entrar dins del camp forçant una porta.

Una disputa entre manifestants i ultres

La Brigada Mòbil (Brimo) dels Mossos d'Esquadra han carregat per dissoldre un enfrontament entre radicals del Futbol Club Barcelona i concentrats de Tsunami Democràtic que ha tingut lloc minuts abans que comencés el partit que enfronta els culers amb el Real Madrid. La baralla ha tingut lloc davant l'accés 18 del camp, a la Travessera de les Corts.

Els ultres eren acompanyats pels Mossos al camp, però s'han trobat amb els concentrats de Tsunami i ha començat la baralla. La Brimo ha actuat i els dos grups s'han dissolt. Segons els Mossos, en el transcurs d'aquesta actuació s'ha realitzat almenys una detenció per haver llançat una ampolla de vidre als agents

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari