Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Els manifestants han cremat un ninot amb la imatge del conseller Buch

Manifestants cremen un ninot de Miquel Buch davant el Palau de la Generalitat

Paral·lelament, han acusat ERC i JxCAT de «buidar ulls» i el Govern de perpretrar accions inadmissibles en el marc de resposta a la sentència

Els manifestants han cremat un ninot amb la imatge del conseller Buch
Els manifestants han cremat un ninot amb la imatge del conseller Buch | Twitter

Centenars de manifestants s'han congregat al centre de Barcelona  per criticar les accions del Govern de la Generalitat durant les darreres setmanes després del dilluns 14 d'octubre —dia de la publicació de la sentència del Suprem. Amb pancartes i crits de «mori el mal govern» «Esquerra i PDECat, la paciència s'ha acabat». Després de protestar en diversos carrers han confluït a la plaça de Sant Jaume, on han cremat un ninot de cartó que representava el conseller d'Interior, Miquel Buch.

La marxa ha iniciat a la plaça d'Universitat. Els antiavalots han establert un límit amb tanques a la Via Laietana, vora la Prefectura Superior de la Policia Nacional. Així mateix, els manifestants, a banda de demanar la dimissió del representant d'Interior català, han criticat el paper dels Mossos i han acusat ERC i JxCAT de «buidar ulls».

Temen el desallotjament de l'acampada

En arribar a la plaça de Sant Jaume, s'han adreçat al Palau de la Generalitat on han enarborat les pancartes i els càntics contra el Govern. Alhora, han recordat la importància d'enfortir l'acampada del CDR, ja que, tal com va informar Catalunya Diari ahir,  temen un desallotjament imminent de la policia. «Us demanem que estigueu atents a possibles convocatòries», ha demanat una portaveu del moviment.

També et pot interessar...