Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
El president espanyol Pedro Sánchez durant unes declaracions en la cimera europea sobre el fons de recuperació, a Brussel·les

Crida de Pedro Sánchez als espanyols per a les pròximes setmanes

El president del govern va ser entrevistat el passat dissabte a 'La Sexta Noche'

El president espanyol Pedro Sánchez durant unes declaracions en la cimera europea sobre el fons de recuperació, a Brussel·les
El president va ser entrevistat el passat dissabte a La Sexta | ACN

El president del govern central, Pedro Sánchez, ha fet recentment una crida perquè tots els espanyols es vacunin contra la grip la pròxima tardor com a manera de lluitar contra el coronavirus. En una entrevista el passat dissabte 19 de setembre en 'La Sexta Noche' amb Iñaki López, el cap de l'Executiu ha instat a la ciutadania a rebre aquesta injecció «en les dues primeres setmanes del mes d'octubre».

La recomanació de Sánchez per a vacunar-se l'octubre

«Això també ens ajudarà a protegir-nos del virus i, a més, ajudarà i molt als professionals sanitaris», ha assegurat Pedro Sánchez en l'extensa entrevista que ha concedit al programa de 'La Sexta'.

El passat mes de juny de 2020, Fernando Simón va avisar de la importància que anava a tenir aquesta tardor la vacunació contra la grip. «Diferenciar grip i coronavirus en els seus orígens és complicat i ara s'està treballant en eines diagnòstiques per a fer-ho bé», va sentenciar.

Fernando Simón ja va recomanar al juny avançar la vacunació de la grip

Per a dur-ho a terme, Simón va afirmar llavors que «s'està plantejant l'opció d'avançar la vacunació de la grip. Tindria un efecte bo, reduir el nombre de persones que la tingui, no ho faria en un grau molt alt, però sí prou el nombre de quadres compatibles amb el coronavirus i donaria menys problemes per a identificar quadres diferents de covid i grip», va explicar.

Malgrat tot, a Twitter molts han dubtat de la viabilitat d'una vacunació massiva contra la grip tenint en compte el col·lapse sanitari que sofreix l'atenció primària a Espanya.