Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Albert rivera

La crisi de C's s'intensifica a Catalunya amb la pèrdua de diversos regidors

El rumb d'Albert Rivera cap a la dreta i la duresa contra Catalunya han portat el partit taronja a un atzucac al Principat

Albert rivera
La crisi de C's s'intensifica a Catalunya amb la pèrdua de diversos regidors| RTVE

Tot i que l'actualitat política de les darreres hores i dies passa per les negociacions per arribar a un acord de govern entre el PSOE i Podemos, o la probable i imminent convocatòria d'eleccions, Ciutadans no ha aconseguit aturar la gran crisi interna que pateix des de principis de l'estiu.

Lluny del focus mediàtic, i especialment a Catalunya,  són moltes les veus que dins del partit taronja segueixen reclamant el retorn a la centralitat i al liberalisme moderat del seu líder, o fins i tot, la petició que aquest s'aparti de la direcció del partit.

Tanmateix l'immobilisme de Rivera pel que fa al seu discurs ultraconservador i contundent amb Catalunya, està estenent la sensació entre els seus militants, que el partit ha deixat de representar allò per al que concebut en els seus orígens.

Fuga de regidors de C's

Aquesta discrepància generalitzada entre Rivera i bona part del partit al Principat, ha provocat des de finals de l'estiu diverses baixes, algunes de força sonades per la seva rellevància. És el cas de la regidora de Sant Boi de Llobregat Olga Puertas, molt apreciada per la militància i el partit al Baix Llobregat, que els darrers dies va anunciar que abandonava el partit taronja.

Juntament amb Puertas, el regidor d'Esparraguera, Francisco Aguilar, va anunciar que abandonava la militància com a conseqüència de la «deriva del partit, que ha passat de ser un partit centrista a ser un partit totalment de dretes». Un argument que també va utilitzar el regidor de Castell-Platja d'Aro, en abandonar el vaixell de Ciutadans.

També et pot interessar...