Cristina Pardo a twitter: «Si s'han d'inhabilitar tots els polítics que diuen mentides, a Espanya quedaran quatre gats»

Així contestava la periodista de La Sexta a través de Twitter en al·lusió a les paraules de Mariano Rajoy durant una entrevista a la COPE

La periodista de La Sexta, Cristina Pardo, ha publicat un enginyós missatge al seu compte de Twitter amb el que ha volgut contestar al president del govern espanyol, Mariano Rajoy, qui assegurava aquest dimarts 14 de novembre en una entrevista a la COPE, que els partits independentistes haurien d'estar inhabilitats políticament per haver mentit.

«Rajoy diu, en al·lusió als polítics independentistes, que haurien d'estar inhabilitats per mentir. Si posa aquí el llistó, a Espanya quedaran quatre gats», ha tuitejat la periodista. Un missatge que ha estat molt aplaudit pels usuaris de la plataforma i que ja compta amb uns 8.932 retuits i 14.409 m'agrada. 

Primera entevista de Rajoy des de l'aplicació del 155

En la primera entrevista que el president del govern espanyol feia a un mitjà des de l'aplicació de l'article 155, Mariano Rajoy ha parlar de les eleccions del 21-D, sobre les quals assegura que «guanyi qui guanyi» estarà obligat a complir la llei. També ha comentat que malgrat que admet que els dirigents independentistes es poden presentar a les eleccions, consideraria «absurd» que repetissin com a membres de l'executiu català perquè no podrien exercir la seva funció.

Tanmateix, ha qualificat de «victimista» la campanya de Puigdemont des de Brussel·les i els ha retret que admetin ara que no estaven preparats per a la independència o que es pot construir un altre tipus de relació amb l'Estat. «Ja ho podien haver dit abans», afirmava. 

Finalment, ha indicat que qualsevol negociació sobre el model territorial se situa ara, exclusivament, a la comissió que s'ha creat al Congrés dels Diputats, on el seu partit defensarà que qualsevol reforma de la Constitució expliciti el concepte de «lleialtat» institucional.


Comentaris

envia el comentari