IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Cristina Pedroche parla per primer cop sobre la independència de Catalunya

La presentadora ha optat per demanar diàleg

 

Esta es la campaña que he lanzado con @yodona para apoyar la prevención del cáncer de mama. Hazte una foto con una amiga o familiar afectada, o tú sola y súbela con #Puedoseryo Y por favor no dejéis de ir a vuestras revisiones, la prevención es lo más importante.

Una publicación compartida de cristipedroche (@cristipedroche) el

Els famosos que s'animen a opinar sobre el conflicte que s'està vivint a Catalunya cada vegada són més. L'última en unir-se al carro ha estat la presentadora Cristina Pedroche, que en una entrevista per la revista 'Yo Dona', ha insistit en la necessitat de diàleg. La de Vallecas s'ha sincerat amb la citada publicació i ha parlat, no només sobre la política catalana, sinó també sobre altres temes que l'afecten de forma personal.

Sobre la sobirania catalana, la dona de Dabiz Muñoz ha fet esclatar la polèmica amb les següents declaracions: «Estem tan enfocats en Catalunya que la resta és com si no existís. No sé com sortirem d'això, però bé no sortirà. Tenim una comunitat que per mi és espanyola, que vol parlar i, crec jo que els hauríem d'escoltar. Però es fa tot el contrari». 

A més Pedroche es mostra contundent i insta al govern espanyol i a la Generalitat a dialogar, fent una reivindicació política que no només ha sorprès als seus seguidors sinó també als seus detractors. A més, també ha volgut deixar clar que una de les coses que més l'indignes és: «Que ens robin, se'm queda una cara de ximple... I després no hi ha llits als hospitals ni col·legis o guarderies suficients. O els refugiats, no havien de venir? On són? Però fem com si no passes res».

La presentadora també s'ha endinsat molt en el tema del càncer de mama i participa en una campanya de conscienciació per lluitar contra aquesta malaltia sota el lema «Puc ser jo». Per aquest motiu Pedroche ha protagonitzat la portada de la citada revista completament despullada amb l'eslògan pintat a l'esquena.


Comentaris

envia el comentari