rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ARA MATEIX

Cues quilomètriques a la C-32, a Premià, per un accident

Critiquen Ana Rosa per la seva cobertura de la protesta unionista de Barcelona

El seu programa va titular així la notícia: «Els CDR impedeixen, per la força, defensar el castellà davant la Generalitat»
Imatge de la notícia emesa en 'El programa de Ana Rosa' | Telecinco

 

Aquest diumenge, els carrers de Barcelona van viure dues manifestacions ben diferenciades. Un col·lectiu espanyolista, ‘Hablamos español’, havia convocat una manifestació, que havia d’acabar a la plaça Sant Jaume, on defensaven el dret dels nens a ser educats en castellà.

 

 

A més d’aquesta, manifestants independentistes es van reunir convocats pels CDR davant de la Generalitat per impedir que l’altra concentració arribés a aquest punt de la ciutat comtal. La manera com ha parlat ‘El programa de Ana Rosa’ de la notícia ha generat molta polèmica a les xarxes. Així titulaven el vídeo: «Els CDR impedeixen, per la força, defensar el castellà davant la Generalitat».  

 

Les xarxes l’acusen de mentir i de manipular

Les paraules que va utilitzar han estat molt criticades a Twitter, on molts usuaris d'aquesta xarxa social han acusat la periodista i el programa de Telecinco de mentir i manipular. Molts tuitaires han dit que en cap cas els manifestants independentistes que estaven a la plaça Sant Jaume van utilitzar la violència i que en canvi si hi havia membres de l'extrema dreta a l'altra concentració. També li han retret que parli d'una manifestació «a favor del castellà» i no d'una «en contra del català».

 

Comentaris