Critiquen Ana Rosa per la seva cobertura de la protesta unionista de Barcelona

El seu programa va titular així la notícia: «Els CDR impedeixen, per la força, defensar el castellà davant la Generalitat»
Imatge de la notícia emesa en 'El programa de Ana Rosa'
Imatge de la notícia emesa en 'El programa de Ana Rosa' | Telecinco

 

Aquest diumenge, els carrers de Barcelona van viure dues manifestacions ben diferenciades. Un col·lectiu espanyolista, ‘Hablamos español’, havia convocat una manifestació, que havia d’acabar a la plaça Sant Jaume, on defensaven el dret dels nens a ser educats en castellà.

 

A més d’aquesta, manifestants independentistes es van reunir convocats pels CDR davant de la Generalitat per impedir que l’altra concentració arribés a aquest punt de la ciutat comtal. La manera com ha parlat ‘El programa de Ana Rosa’ de la notícia ha generat molta polèmica a les xarxes. Així titulaven el vídeo: «Els CDR impedeixen, per la força, defensar el castellà davant la Generalitat».  

 

Les xarxes l’acusen de mentir i de manipular

Les paraules que va utilitzar han estat molt criticades a Twitter, on molts usuaris d'aquesta xarxa social han acusat la periodista i el programa de Telecinco de mentir i manipular. Molts tuitaires han dit que en cap cas els manifestants independentistes que estaven a la plaça Sant Jaume van utilitzar la violència i que en canvi si hi havia membres de l'extrema dreta a l'altra concentració. També li han retret que parli d'una manifestació «a favor del castellà» i no d'una «en contra del català».

 Comentaris

envia el comentari