Manuel Valls felicita els Mossos pel desallotjament de Ca la Trava

L’alcaldable a Barcelona assegura que «la impunitat del moviment okupa no es pot permetre»
Manuel Valls, molt criticat pel seu posicionament sobre la ocupació | CatalunyaDiari.cat

 

Manuel Valls és un dels homes del moment a Catalunya i tot el que diu és analitzat amb lupa. Aquest dijous, el candidat a l'alcaldia de Barcelona es va pronunciar sobre el desallotjament de l'espai ocupat Ca la Trava a la Travessera de Gràcia de la ciutat comtal. «La impunitat del moviment ocupa, que s'ha disparat en els últims quatre anys, no es pot permetre. El meu suport a l'operació realitzada avui pels Mossos s Gràcia», publicava el polític.

 

 

Dures crítiques a les xarxes socials

Les seves paraules han encès els seus detractors a les xarxes socials, que l'han criticat molt pel seu posicionament. «A Barcelona hi ha 685.000 habitatges dels quals hi ha ocupats uns 1.100, el 0,1%. Això és el pitjor problema del món», deia una usuària amb ironia. «La impunitat dels mercats a l'hora de gentrificar Barcelona sí que no es pot permetre», li respon un altre usuari.

 

D'altres, fins i tot, l'han acusat a ell de ser l'okupa: «Per ocupacions les que pretens fer tu com ocupar l'alcaldia d'una ciutat que no coneixes». En aquest mateix sentit, molts li han recriminat el seu desconeixement de la capital catalana i els seus habitants. D'altres han aprofitat per recordar-li que en les enquestes surt per darrere d'ERC i Barcelona en Comú, a més de ser el candidat pitjor valorat per la ciutadania.

 

 

 

 

 

 

Desallotgen l'espai ocupat Ca la Trava

Els Mossos d'Esquadra van desallotjar a primera hora d'aquest dijous, 18 d'octubre, l'espai Ca la Trava, ubicat a la Travessera de Gràcia, que portava ocupat des de l'any 2016 per evitar l'especulació immobiliària i evitar que s'hi construïssin habitatges de luxe.

 

La policia catalana va entrar al local i va fer fora les set persones que hi havia a l'interior. Tres d'elles van sortir per la seva pròpia voluntat, però els altres quatre s'havien enganxat en bidons per complicar el desallotjament. D'aquestes, dues han estat denunciades i dues han quedat detingudes per resistència a l'autoritat per haver-se resistit a deixar l'espai.

🔴 Ara pots rebre els avisos del tall de carreteres al teu correu. Fes clic aquí!

Comentaris