Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Cayetana Álvarez de Toledo té nacionalitat francesa, argentina i espanyola

Álvarez de Toledo, qüestionada des del mateix PP per les seves últimes declaracions

Les seves paraules li han valgut crítiques dins i fora de la seva formació

Cayetana Álvarez de Toledo, en una imatge d'arxiu.
Cayetana Álvarez de Toledo, en una imatge d'arxiu. | Europa Press

La portaveu del PP al Congrés i diputada per la circumscripció de Barcelona, Cayetana Álvarez de Toledo està cada dia més qüestionada dins de la seva formació. Les darreres polèmiques que ha protagonitzat han estat dues declaracions que han aixecat molta controvèrsia.

En primer lloc, dilluns va acusar La Sexta de «fer negoci a costa de la democràcia», i dimarts es va desmarcar de la decisió del PP  de participar a les manifestacions feministes del 8-M assegurant que no vol ser inclosa en «un bloc monolític anomenat 'dones'».

Qüestionada dins i fora del PP

Les declaracions i el to d'Álvarez de Toledo solen irritar de valent els seus contricants polítics i els sectors socials de l'esquerra, però també ha començat a molestar a companys de partit i mitjans de comunicació afins. L'exemple més clar és el de  'La Razón': el rotatiu del grup Planeta ha qüestionat el paper de la portaveu popular i el del president del partit, Pablo Casado, a qui acusen de no cessar-la perquè es tracta d'una figura molt afí a l'ex president espanyol  José María Aznar.

A més, una figura emergent al PP de Pablo Casado és el diputat per Màlaga i vicesecretari de Comunicació del Partit, Pablo Montesinos, periodista de professió que, després de cobrir la informació del partit per 'Libertad Digital', va fer el salt a la política ara fa un any.

Sectors del PP propers o no a Casado, doncs, estan assenyalant Montesinos com a possible nou portaveu parlamentari del PP, una figura que, malgrat ser propera a la direcció del partit, veuen de perfil i to més moderat. Cayetana Álvarez de Toledo, doncs, va perdent suports al partit i caldrà veure si acaba retenint el càrrec de portaveu parlamentària.

També et pot interessar...