Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger

Pluja d'insults a Inés Arrimadas després del naixement del petit Álex

La líder de Ciutadans no ha pogut evitar els atacs en el millor moment de la seva vida

Imatge d'arxiu d'Inés Arrimadas
Inés Arrimadas ha estat crticada després de donar a llum | Catalunya Diari

Inés Arrimadas  va donar ahir a llum al seu primer fill, Álex. La líder de Ciutadans està immensament feliç al costat del seu marit Xavier Cima. La parella està casada des del 2016 i feia temps que volien ser pares.

La successora d'Albert Rivera ha anunciat que es prendrà unes setmanes de permís de maternitat, motiu pel qual Edmundo Bal, portaveu adjunt al Congrés que ja va exercir aquest dimecres a la votació de la nova pròrroga, serà la veu principal de la formació durant l'absència temporal d'Arrimadas.

És clar que Inés Arrimadas  està en el millor moment de la seva vida per l'arribada del petit Álex. Als seus 38 anys, la líder de la formació taronja ha complert un dels somnis de la seva vida.

L'obligat confinament domiciliari ha marcat la recta final del seu embaràs. Arrimadas  ha seguit teletreballant i fins i tot va complir amb les seves obligacions parlamentàries com la votació de la quarta pròrroga de l'estat d'alarma el 7 de maig, en la qual Ciutadans va votar amb el PSOE de Pedro Sánchez.

Les xarxes s'acarnissen amb Arrimadas

Malgrat aquesta extrema felicitat, molts usuaris de les xarxes socials han volgut capgirar l'alegria, criticant i insultant de maneres bastant rèptils. Els adversos a Arrimadas han seguit amb els seus constants atacs. «S'ha hagut de posar a parir a Arrimadas perquè per fi donés a llum. Enhorabona. A veure si se li aclareixen  ja les idees o això no 'es dilata'», ha escrit un usuari de Twitter.

Les atrocitats que s'han dit a Twitter sobre la maternitat d'Arrimadas  arriben a ser inhumanes. La política no ha fet ni cas a aquests usuaris, ja que està molt centrada en el seu nadó i en les persones que l'han felicitat, com és el cas de Pedro Sánchez i molts altres companys i 'rivals' polítics.

Lamentablement, alguns usuaris de les xarxes socials han intentat espatllar aquest magnífic moment a Inés Arrimadas. «Més li val portar molta salut, perquè la mala llet de la seva mare la treurà ell», ha estat un altre dels comentaris insultants que ha rebut la líder de Ciutadans.

Sempre hi ha detractors que aprofiten qualsevol moment per atacar i faltar el respecte, fins i tot en aquest tipus de moments com és la benvinguda a el món d'un nadó. «Gremlin» o «El fill del mal», han estat alguns dels comentaris que s'han vist per les xarxes.

Deixarà temporalment el seu càrrec a C's

A més d'alguns comentaris menyspreables, també han sortit alguns usuaris en defensa de la líder de Ciutadans: «Inés Arrimadas em cau malament, però ficar-se amb un nadó cridant gremlin, em sembla una falta de respecte a la vida. Felicitats Inés i com se sol dir, a criar-amb salut».

Arrimadas ha viscut un embaràs delicat en els primers mesos i molt mogut amb tantes eleccions, la dimissió del seu predecessor, Albert Rivera, i la seva arribada al capdavant del partit taronja. A aquest procés de 9 mesos, també cal sumar-li l'esclat de la pandèmia del coronavirus, motiu pel qual la de Jerez ha passat moments delicats, que per sort han acabat amb el naixement sense problemes del seu primer fill.