Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Joan Tardà

Pluja de crítiques a Joan Tardà per assumir que Espanya és una democràcia

Ho va assegurar primer en un debat sobre federalisme i, després, ho va repetir al seu perfil de Twitter

Joan Tardà
Joan Tardà s'ha volgut defensar aquest matí a través d'una piulada | Catalunya Diari

Joan Tardà s'ha vist immers en una nova polèmica. Durant un debat en un congrés federalista que es va celebrar ahir dissabte a Barcelona,  va assegurar que Espanya és «evidentment» un «estat democràtic», tal com ha publicat el 'Diari ARA', i que han portat molt d'enrenou a l'exdiputat d'Esquerra Republicana

Tardà va justificar aquesta afirmació amb el següent argument: «És evident que l'estat espanyol és un estat democràtic  reconegut per la comunitat internacional i fins i tot per estats no democràtics», i que el que hem de qüestionar-nos és «si la qualitat democràtica d'Espanya és suficient i prou excel·lent  per encarar un repte que molts anomenen 'qüestió interna'».

Desrpés de les crítiques, ho ha repetit per Twitter

Després d'aquestes afirmacions, una allau de crítiques van arribar a Tardà a través de les xarxes socials. Ell mateix, aquest matí de diumenge, ha reiterat  el que va dir en la jornada d'ahir i, alhora, s'ha defensat de tots aquells que l'han insultat: «Sí, Espanya és un estat democràtic», «desgraciadament és una  democràcia de poca qualitat». Altra vegada, i com passa des d'ahir, una gran quantitat dels seus seguidors  han qüestionat les seves paraules contestant la seva piulada.

També et pot interessar...