Pluja de crítiques a Joan Tardà per assumir que Espanya és una democràcia

Ho va assegurar primer en un debat sobre federalisme i, després, ho va repetir al seu perfil de Twitter
Joan Tardà
Joan Tardà s'ha volgut defensar aquest matí a través d'una piulada | Catalunya Diari

Joan Tardà s'ha vist immers en una nova polèmica. Durant un debat en un congrés federalista que es va celebrar ahir dissabte a Barcelona, va assegurar que Espanya és «evidentment» un «estat democràtic», tal com ha publicat el 'Diari ARA', i que han portat molt d'enrenou a l'exdiputat d'Esquerra Republicana

 

Tardà va justificar aquesta afirmació amb el següent argument: «És evident que l'estat espanyol és un estat democràtic reconegut per la comunitat internacional i fins i tot per estats no democràtics», i que el que hem de qüestionar-nos és «si la qualitat democràtica d'Espanya és suficient i prou excel·lent per encarar un repte que molts anomenen 'qüestió interna'».

 

 

Desrpés de les crítiques, ho ha repetit per Twitter

Després d'aquestes afirmacions, una allau de crítiques van arribar a Tardà a través de les xarxes socials. Ell mateix, aquest matí de diumenge, ha reiterat el que va dir en la jornada d'ahir i, alhora, s'ha defensat de tots aquells que l'han insultat: «Sí, Espanya és un estat democràtic», «desgraciadament és una democràcia de poca qualitat». Altra vegada, i com passa des d'ahir, una gran quantitat dels seus seguidors han qüestionat les seves paraules contestant la seva piulada.

 

 

 

 

 

 

També et pot interessar...Comentaris
Cristina
????????????? Democratic diu: Q EM PIXOOOOOOOOOO
Pepet Rovira
Tarda,ara ja has tombat? On vols ara?els de Cs els manca gent i aixi podries viure cuatre anys mes
Josep
Per dir la veritat,ara aniras a les llistes que fan els separatas de catalans bons i dolents. Es la seva democracia .
Joan
Espanya no es una democracia . El pitjor és : que no ho vol ser.
Mireia
Amb tots els respectes cap al senyor Tardà, per mi un estat és democràcia pels seus fets no per les definicions. Els fets que vivim no són pròpis d'una autèntica democràcia.
Pengyu
Tadà ves a caga a la vie. Ah de pas emportet al Rfian
Edgar
Eso dicelo a los que están presos iluminado traidor
manuel
Despues de cuarenta años de dictadura todos los españoles votemos para tener la democracia,que alguien me esplique para que cojones sirve la INDPENDENCIA .Para quemar contenedores de basura y para dar mas problemas a la jente obrera, pues si esta es la solucion para Cataluña apañaos vamos.
Jordi Bonastre Thió
Comparar Espanya amb Turquia és una niciesa pròpia de persones acritiques que nomès repeteixen consignes.
Toni
No entenc, les paraules que manifesteu ,del Sr.TARDA,. Per a mi , junt amb el que serà el nou president de la nostra Comunitat Catalana, són les dues persones de més vàlua del nostre poble CATALÀ. El Sr.Tarda, ha defensat el nostre Poble, no aquí, sinó a la capital, a Madrid, davant tots els espanyols, el sentia i.pensava sobre el vostre "estimat"poble" cosa que vosaltres no faríeu mai. Si algú dels dieu que en Tardà és nefast i queh ha de plegar, penseu bé, ni en tindrem cap més que estimi més Catalunya. És admirat per a mi, com el proper president,Sr.Jonqueres. Són igual de valuosos. Vull fer referència al disciple del Sr Tardà, que tot sabeu que és el Sr.Rufian, que està seguint els passos del seu mestre, l'hi tinc en gran valor. Ànim Rufián i Jonqueres i Tardà... Sigueu sempre vosaltres , no canvieu mai. Toni.

envia el comentari