Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Inés Arrimadas durant la votació de la composició de la gestora de C's

C's guanya afiliats després de la marxa d'Albert Rivera

Al setembre hi havia un total de 31.000 afiliats i que, actualment, aquesta xifra ha ascendit fins als 32.000

Inés Arrimadas durant la votació de la composició de la gestora de C's
Inés Arrimadas durant la votació de la composició de la gestora de C's | Catalunya Diari

Sembla que el món de la política li està donant un respir a C's. Després del contundent fracàs electoral del passat 10-N i de la dimissió del seu president, Albert Rivera, sembla que les bones notícies comencen a arribar a les portes de la formació taronja.

I és que, tal com avança 'Crónica Global', el nombre d'afiliats al partit ha crescut en 1.000 persones des de setembre a aquest mateix mes de desembre. 

[predef]catalunya-diari-81[/predef]

1.000 afiliats més en tres mesos

En aquest sentit, informen que al setembre hi havia un total de 31.000 afiliats i que, actualment, aquesta xifra ha ascendit fins als 32.000. Sens dubte, aquesta és una bona notícia després que el nombre d'afiliats comencés a baixar a partir del 2018.

De fet, la caiguda va ser de fins un 4,5%. Malgrat tot, la renovació de la formació de centredreta sembla que està agradant als seus simpatitzants que, com a resposta, han decidit formalitzar el seu compromís amb el partit. Per la seva banda, el vicepresident de la Junta d'Andalusia, Juan Marín, va assegurar en una entrevista a 'El Mundo', que les afiliacions havien augmentat perquè la gent ha entès que «no és just el que ha passat».

 

Una època difícil per a Arrimadas

Sigui com sigui, el cert és que aquestes noves adhesions li vindran molt bé econòmicament al partit, ja que perdre fins a 47 escons al Congrés dels Diputats ha deixat en una delicada situació financera a la formació. No hi ha dubte que a la candidata a presidir el partit, Inés Arrimadas, li espera una complicada època destinada a reforçar la imatge de C's, tant dins, com fora del partit.

 

També et poden interessar...