Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger

C's i Inda, en contra de «l'aquelarre independentista» del concert de Sant Esteve

L'unionisme acusa l'independentisme d'haver polititzat el concert de Sant Esteve que es va celebrar dimecres passat al Palau de la Música

Imatge del concert de Sant Esteve que es va celebrar al Palau de la Música de Barcelona
Imatge del concert de Sant Esteve que es va celebrar al Palau de la Música de Barcelona | TV3

 

El procés català continua instal·lat a la palestra. El moviment traspassa institucions, estaments i actes i, per això mateix, són molts els qui surten al pas d’aquest denominat procés per reclamar pluralitat política. Aquesta mateixa problemàtica, doncs, va sorgir durant l’habitual concert de Sant Esteve al Palau de la Música de Barcelona.

A la recta final del concert i interpretant el Cant de la Senyera, diversos membres de la coral i del públic van optar per reivindicar-se traient a relluir les seves estelades, senyeres i pancartes a favor de l’alliberament dels presos. I l’espanyolisme, com no podia ser d’altra manera, no va tardar gens ni mica en reaccionar.

Un «aquelarre» independentista

‘OK Diario’, en aquesta línia, va optar per critica l’acte en assegurar que «TV3 fa servir nens per convertir en un nou aquelarre independentista el concert de Nadal». La crítica, però, va més enllà i Ignasi Guardans, per exemple, titlla l’acte d’un «míting independentista anual» organitzat per una sèrie de «desgraciats (despreciable)».

Eduardo Inda, director del diari esmentat, també optava per fer-se ressò de la notícia, mentre que d’altres tuiatires, al fil de la notícia d’OK Diario’, explicaven: «Què dirien els independentistes si en un concert treuen banderes d'Espanya? O pitjor, banderes del PP o de Ciutadans. Se sentirien exclosos, de la mateixa manera que se senten els no independentistes en un acte on es fa propaganda independentista».

Ciutadans, finalment, també optava per dir-hi la seva remarcant que «ja hem demanat explicacions» pel tarannà de l'acte.