Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Pintades a la seu de C's a Barcelona

C's i PPC denuncien que han patit atacs durant la nit a Catalunya

Les dues formacions han compartit imatges de com han quedat les seus

Pintades a la seu de C's a Barcelona
Pintades a la seu de C's a Barcelona | Twitter

 

La seu de Cs i la del PPC a Barcelona han aparegut aquest matí amb esvàstiques pintades a la façana, segons han denunciat ambdues formacions. Tant a la del partit taronja, al carrer de Balmes, com a la dels populars, al carrer del Comte d'Urgell, hi ha dibuixat una esvàstica i el text '155' durant la nit.

Lorena Roldán, portaveu de C's, ha atribuït l'acte als «comandos radicals separatistes» i els ha respost que els  «insults, amenaces i assenyalaments» no els faran callar. «Seguirem defensant la llibertat, la democràcia i la convivència», ha publicat a Twitter.

També el secretari general del PPC, Daniel Serrano, ha fet servir Twitter per acusar el Tsunami Democràtic de la «targeta de visita»  que veu en les pintades. "Per molt que marquin les nostres seus, per molt que ens amenacin, per molt que ens agredeixin o per molt que intentin paralitzar il·legalment Catalunya, l'estat de dret seguia fent la seva feina", ha advertit.

  

Rivera ha denunciat pintades a comerços dels seus familiars

El president de C's, Albert Rivera, també ha publicat una fotografia d'una persiana on s'hi han pintat dos llaços grocs. Segons ha explicat a la xarxa, es tracta del comerç dels seus pares, que considera que ha volgut «ser assenyalat». «Em sento molt orgullós d'uns pares treballadors que respecten fins i tot els qui no respecten res», ha conclòs.

També et pot interessar...