Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Rivera

C's i UPyD es presenten junts a les eleccions del 10-N

Així ho ha confirmat el president de la formació taronja al seu compte de Twitter

Rivera
C's i UPyD es presenten junts a les eleccions del 10-N | Catalunya Diari

 

C's i UPyD es presenten junts a les eleccions del 10-N. Així mateix ho ha fet públic Albert Rivera a través del seu compte de Twitter, on ha qualificat «d'honor» la decisió acordada entre les dues formacions. 

Brown i Savater s'uniran a la llista de C's a Madrid

Així les coses, tot apunta que Cristiano Brown i Fernando Sabater s'uniran a les llistes que la formació taronja presenta a Madrid, si bé els llocs que ocuparan no resultaran especialment privilegiats: Brown concorrerà com a número 7, i Savater serà l'encarregat de tancar la llista. La decisió va quedar confirmada fa dues setmanes, després que els militants d'UPyD aprovés la moció amb una àmplia majoria.

Respecte a les noves incorporacions, la formació liderada per Rivera fa patent que són dues persones amb un gran «talent», i que suposaran un reforç vital en unes eleccions absolutament «decisives per al constitucionalisme». 

Brown ja va concórrer la llista de C's

Amb tot, cal destacar que no és el primer cop que Brown —que és l'actual president de la formació rosa— passa a formar part de les llistes dels liberals, ja que en les eleccions europees del passat mes de maig el líder d'UPyD era el número 11 de la llista de Rivera. Malgrat això, el passat 28 d'abril partit va decidir no presentar-se a les eleccions generals, si bé va decidir demanar el vot per a la formació taronja. 

També et pot interessar...