El cunyat d'Inés Arrimadas la qualifica de feixista a Twitter

Són moltes les veus que, en el seu moment, ja van sorprendre's amb la unió de la candidata de Ciutadans amb l'exmembre de CiU, Xavier Cima
Captura del tuit en qüestió | Twitter

 

Que la unió entre Xavier Cima —exmilitant de CiU— amb la líder de Ciutadans a Catalunya Inés Arrimadas és sorprenent, sembla que és una opinió compartida inclús per algun dels seus familiars més propers. De ben segur que l'ambient durant el sopar nadalenc serà una mica més tens de l'habitual després d'aquest episodi.

 

Twitter el carrega el diable

És el cas del cunyat de la candidata a la presidència de la Generalitat el pròxim 21 de desembre. Després que Huffington Post fes un tuit on s'enllaçava un vídeo d'Albert Rivera afirmant que «ara resulta que som fatxes», Jordi Cima no va poder aguantar-se i va escriure-hi el següent comentari: «Ara no, ha ha ha!!! Ja fa temps!!!». Se suposa que Cima creia que el seu comentari passaria desapercebut entre els centenars que ja estaven publicats abans que el seu. No va ser així.

Ràpida reacció

En veure's descobert, Jordi Cima va reaccionar esborrant ràpidament la publicació i bloquejant el seu compte per evitar, qui sap, que es descobrissin d'altres publicacions en el mateix sentit. Tot i això, percatalunya.cat va aconseguir assabentar-se'n abans i s'ha fet públic.

 

Després que partits com Ciutadans o Partit Popular afirmessin durant molt de temps que el conflicte entre Catalunya i l'estat espanyol «dividia les famílies», sembla que, en el cas d'Arrimadas, aquesta predicció s'ha complert dins la seva pròpia casa.

🔴 Ara pots rebre els avisos del tall de carreteres al teu correu. Fes clic aquí!

Comentaris