La CUP diu que Arrimadas és la «responsable ideològica» de les agressions feixistes

El grup ha instat el govern central a emprendre mesures contundents per acabar amb la problemàtica

Imatge de Natàlia Sànchez amb l'alcalde i el primer tinent d'alcalde de Verges
Imatge de Natàlia Sànchez amb l'alcalde i el primer tinent d'alcalde de Verges | Cedida

Natàlia Sànchez, diputada de la CUP, ha acusat Inés Arrimadas de ser la «responsable ideològica» de totes les agressions feixistes que estan tenint lloc a Catalunya al llarg de les darreres setmanes.

En aquest sentit, els anticapitalistes consideren que les crides que s’han dut a terme des de la formació taronja, juntament amb Societat Civil Catalana, per tal de retirar els llaços grocs i qualsevol tipus de simbologia relacionada a l’independentisme, són les que han originat l’escalada de violència que s’ha produït després.

La CUP insta el govern espanyol a actuar «amb contundència»

En una roda de premsa que ha tingut lloc a Verges, Girona, la cuparie ha instat Arrimadas a «rectificar i no instigar que hi hagi aquests escamots d’extrema dreta campant pels carrers». Tal com informa el diari ‘El Món’, des del consistori també han fet una petició a Miquel Buch, conseller d’Interior del govern central, per tal que actuïn «amb la contundència que es mereixen» amb l’objectiu de posar fi a una situació cada vegada més complicada.

En aquest sentit, Sànchez ha expressat que «no podem permetre’ns que el feixisme corri impunement pels carrers», i s’ha dirigit a tots els consistoris catalans per tal que prenguin mesures en aquells casos en què la Generalitat resti al marge de la situació.

Durant la roda de premsa, els de la CUP també han fet pública la iniciativa de crear una sèrie de «Comitès de Solidaritat Antifeixista compromesos amb la resistència civil activa», davant la impassibilitat del Govern davant els últims episodis de violència i agressions. Per últim, han instat la Generalitat perquè «faci tot el que sigui necessari per aturar els grups d’extrema dreta» de forma immediata.

 

Ciutadans, acusat de copiar el logo d’una empresa especialitzada en marques

Aquesta roda de premsa s’ha produït un dia després que saltés a la llum l’acusació d’una consultora de branding i comunicació, segons la qual el partit polític Ciutadans s’hauria copiat la seva imatge corporativa.

Una acusació que va quedar corroborada i confirmada per l’Oficina Espanyola de Patents i Marques, que han arribat a denegar fins a cinc sol·licituds per part del partit d’adquirir aquesta identitat visual i fer-se-la seva. 


Comentaris

envia el comentari