Xavi Hernández

Dani Mateo i David Broncano se sumen a les crítiques a Xavi per la comparació entre Qatar i Espanya

Tant el col·laborador de 'El Intermedio' com el presentador de 'La Resistencia' han fet ús de l'ironia per parlar sobre les declaracions de l'exblaugrana

Xavi Hernández segurament no esperava tenir tant ressò quan va decidir parlar sense pèls a la llengua sobre política, en una entrevista concedida al diari 'Ara'. L'exjugador blaugrana i actual entrenador de l'Al-Sadd va parlar de la situació «trista i injusta» dels presos però també va voler comparar com es viu a Qatar i Espanya. El terrassenc deia: «No visc en un país democràtic però crec que el sistema d'aquí —Qatar— funciona millor que el d'allà».  Aquestes paraules han rebut un gran nombre de crítiques, algunes d'elles fent ús de l'humor i la ironia com és el cas de Dani Mateo. 

El col·laborador de 'El Intermedio' li va dedicar la seva secció 'Calladito estás más guapo' on va qüestionar les paraules de Xavi amb una bona dosi de sarcasme. Explicava que per Hernández: «una dictadura teocràtica funciona millor que la democràcia espanyola». Mateo recordava que a «Qatar les dones no poden viatjar lliurement, la violència domèstica no és delicte i una dona casada que denunciï una violació pot ser condemnada per adulteri». Afegia també que tot funciona millor tret «si ets del col·lectiu LGBTI». Recorda que per  ser gai pots afrontar «d'1 a 3 anys de presó, i, si ets musulmà, la pena de mort».   

dani mateo
Dani Mateo durant la seva secció 'Calladito estás más guapo'   | La Sexta

El «regular envelliment» de Xavi 

L'humorista català ha continuat explicant que «si treballes a la construcció, el govern pot deixar-te de pagar-te quan vulgui, confiscar-te el passaport o obligar-te a treballar sense descans». Aquest detall també ha servit perquè l'equip de 'La Resistència' pugui fer un acudit crític al monòleg de David Broncano. Comentant la notícia, el presentador andalús deia:  «Quan semblava que el pitjor que ens podia donar un futbolista aquests anys era el documental de Sergio Ramos, arriba Xavi, el promotor turístic». 

El to sarcàstic ha continuat de la següent manera: «Estic preocupat perquè la generació dels campions del món, la qual admirem tots moltíssims, ha arribat a la vellesa regular». I rematava l'acudit: «A Casillas li dona un infart, Xavi té clars símptomes d'ictus... Qui havia de dir que als 40 el que millor estaria seria Dan Güiza». 

També et pot interessar...