Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
El cantant David Bisbal

David Bisbal opina sobre la situació política a Catalunya

L'almerienc s'ha confessat durant una entrevista de promoció del seu nou disc que surt aquest divendres 3 de gener

David Bisbal està d'enhorabona, ja que aquest mateix divendres 3 de gener estrena nou disc.  Sens dubte, no hi ha millor manera de començar l'any i, a més a més, l'almerienc ha aprofitat la nova entrada de dècada per parlar de temes sobre els quals mai s'havia pronunciat abans. En aquest sentit, l'exconcursant d''Operación Triunfo', ha manifestat en una entrevista al diari 'El Mundo' la seva preocupació per la situació que viu Catalunya. 

[predef]catalunya-diari-81[/predef]

Confessa que és un fanàtic de la política

De forma sorprenent, Bisbal ha assegurat que: «Jo sóc un fanàtic de la política i tinc la meva ideologia molt clara, encara que mai hagi parlat d'això en un mitjà de comunicació». «I només diré una cosa: he viscut a Catalunya, estimo Catalunya, alguns dels meus millors concerts els he donat a Catalunya, i em sorprèn aquesta polarització tan extrema. Que si em fa mal Catalunya? Doncs sí, em fa mal Catalunya, però també em fan mal Xile, Bolívia o Veneçuela», ha sentenciat el cantant.

D'aquesta forma, Bisbal ha deixat clar que també té opinió política  i que, malgrat aquestes declaracions que fan veure per on es decanta la seva ideologia, prefereix mantenir-se al marge i respectar les parts implicades en el conflicte.

Altres cantants que es pronuncien sobre la situació catalana

Aquestes declaracions no són les úniques que fa un cantant amb relació a la situació viscuda a terres catalanes en els darrers mesos. De fet, cal recordar que Bad Gyal, ja es va manifestar contra les càrregues policials. La cantant Alba Farelo també es va pronunciar a les xarxes socials respecte a la situació que s'està vivint a Catalunya, publicant històries al seu compte, com ja va fer anteriorment contra Ada Colau respecte al tracte dels policies envers els manters a Barcelona.

«La violència del poble per voler manifestar les seves idees mai es podrà comparar amb la de la policia», ha escrit la catalana al seu Instagram i ha afegit:  «Vull donar tot el meu suport a Xile i Catalunya».  Així ha deixat clara la seva postura en relació amb la resposta policial que s'està vivint aquests dies tant aquí com al país llatinoamericà.

També et poden interessar...