Delgado revela que jutges i fiscals van estar amb menors a Colòmbia

A les noves gravacions, la ministra Delgado explica que, en un viatge a Cartagena de Indias, va veure «una sèrie de jutges i fiscals espanyols que van acabar amb menors d’edat»
Dolores Delgado defensant-se el passat dimarts al Congrés dels Diputats
Dolores Delgado defensant-se el passat dimarts al Congrés dels Diputats | CatalunyaDiari.cat

Dolores Delgado torna al centre de la polèmica. Si ahir apareixien unes gravacions on la ministra de Justícia sopava amb l’excomissari Villarejo i on parlava despectivament del ministre Grande Marlaska —tot i això, es negava a dimitir—, avui ‘moncloa.com’ ha tornat a treure a la llum unes gravacions que tornen a comprometre la ministra de Pedro Sánchez.

 

En aquestes, de fet, la ministra Delgado assegura que jutges i fiscals haurien estat amb menors en un viatge a Colòmbia. Els àudios, així mateix, tornen a provenir d’un dinar amb Villarejo i on la ministra confessa que durant un viatge de feina a l'Amèrica del Sud, que va durar uns quants dies, una sèrie de «jutges i fiscals espanyols van acabar amb menors d’edat». D’altra banda, també cal destacar que el viatge era a Cartagena, a Colòmbia, i Delgado va viatjar-hi amb un grup de «gent del Suprem i de la Fiscalia General».

 

Delgado insinua la relació de jutges amb menors d’edat

La gravació, treta a la llum pel mitjà citat, revela la següent conversació. «Ho explicaré jo ara. Teníem un viatge a Cartagena de Indias i hi anàvem una magistrada de l'Audiència Nacional i jo», explica mentre apuntala: «Després anàvem amb una sèrie de persones del Suprem, de la Fiscalia General, catedràtics. Vam intentar quedar amb ells i ens deien que no».

 

És en aquest context quan, de fet, la mateixa ministra de Justícia Dolores Delgado acaba assegurant: «Vam veure el grup de tios del Suprem i de la Fiscalia General amb unes ties de 17 anys». Delgado, qui assegura que eren menors d’edat, també explica que «es van aixecar de cop i volta, i es van posar molt nerviosos en veure’ns» i revela que aquests li van assegurar que es tractava de «cambreres de l’hotel que els havien fet pena».Comentaris

envia el comentari