La ministra Delgado sabia que Villarejo tenia una xarxa de prostitució

Villarejo confirma que als anys noranta va crear una agència de models que en realitat era una xarxa de prostitució per extreure informació «vaginal» a gent coneguda
Delgado, al Congrés dels Diputats
Delgado, al Congrés dels Diputats | CatalunyaDiari.cat

Nou dia, noves gravacions. La tònica de Villarejo s’està convertint en una constant i aquest dijous, 27 de setembre, ha sortit a la llum que la ministra Dolores Delgado era conscient que l’excomissari tenia una «agència de models» que, més enllà de la paraula, era una xarxa de prostitució amb l’únic i clar objectiu d’extreure informació de polítics i personalitats importants.

 

Tot plegat, però, va més enllà. A les gravacions, segons ‘moncloa.com’,  Villarejo no s’està de res per confirmar que als anys noranta va crear una agència de models que en realitat era una xarxa de prostitució per extreure informació «vaginal» a gent coneguda. Delgado, en aquest sentit i segons s’hi pot sentir a les gravacions, no va semblar massa sorpresa.

 

Villarejo i la seva tercera gravació

Tot plegat anava de la següent manera: Villarejo pagava diners a joves ‘models’ perquè passessin la nit amb polítics i gent reconeguda per extreure’n informació «vaginal». Hores després, les noies acudien a l’excomissari altra vegada i li explicaven com havia anat la trobada.

 

El excomisario José Manuel Villarejo
José Manuel Villarejo, en una imatge d'arxiu   | El País

 

 

La ministra, aleshores Fiscal, no té cap mena de reacció contrària i arriba a assegurar que els homes són més vulnerables amb el sexe.

 

Sánchez surt en defensa de Delgado

Ahir mateix i després d'unes primeres gravacions on Delgado hauria revelat que jutges i fiscals espanyols haurien estat amb menors en un viatge a Colòmbia, Pedro Sánchez va sortir en defensa de la ministra afegint que no cedirien davant els xantatges. «Som un govern autònom i lliure d'hipoteques. No cedirem a cap xantatge. I si l'oposició vol fer oposició en base a la informació d'un xantatgista és la seva responsabilitat», va comentar el president del govern espanyol.                 

 

El seguici de gravacions, d'altra banda, va començar el passat dimarts quan va sortir a la llum que la ministra havia parlat despectivament del també ministre Grande Marlaska.      Comentaris

envia el comentari