Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Pla lateral del president de Vox Santiago Abascal en un acte a la plaça Sant Jaume de Barcelona

Denuncien un atac amb globus plens de pintura a la seu de VOX de Girona

La formació d'ultradreta assegura que és el tercer que reben des de que van obrir fa dues setmanes

Pla lateral del president de Vox Santiago Abascal en un acte a la plaça Sant Jaume de Barcelona
Denuncien un atac amb globus plens de pintura a la seu de VOX de Girona | ACN

Vox ha denunciat a través de les seves xarxes socials un nou atac contra la seva seu de Girona amb globus plens de pintura. La formació d'ultradreta va obrir les oficines a Girona ara fa dues setmanes i, asseguren, aquest és el tercer atac que reben. La seu està situada al carrer Cristòfol Grober i les finestres donen al carrer del costat de la Plaça U d'Octubre de 2017.

La formació de Santiago Abascal ho ha denunciat a través de Twitter

Aquest dissabte una de les quatre finestres que porten el logotip i els colors de Vox i de la bandera espanyola ha aparegut tacada amb pintura de diferents colors. En una piulada, la formació de Santiago Abascal ha adjuntat diverses fotografies i ha recordat les eleccions del 14 de febrer.

Tercer atac en dues setmanes a la mateixa seu

Tal com ha denunciat la formació verda a través de Twitter, aquest seria el tercer atac de similar calibre que ha patit la seu en un període de només dues setmanes. En aquest sentit s'ha pronunciat Alberto Tarradas, president de VOX a la província de Girona, qui ha titllat els autors de «terroristes subvencionats» i ha afirmat que «saben que amb VOX se'ls hi acaba la ganga».

El president de la formació verda a Girona ha afirmat que la seva formació es dedica a «combatre el separatisme» a través dels jutjats, al carrer i «aviat, al Parlament», en una clara referència a les eleccions que tindran lloc a Catalunya el pròxim 14 de febrer.