Vídeo: Denuncien un intent d'atropellament al tall dels CDR a la Meridiana

Els manifestants sumen aquest divendres 40 vespres bloquejant la via

Denúncia d'intent d'atropellament als CDR durant el tall a la Meridiana d'aquest divendres. Diversos usuaris de Twitter han compartit el vídeo del suposat incident, alguns d'ells reclamant justícia contra les temeritats, tal com es «persegueixen» les protestes. Els manifestants sumen aquest plujós vespre 40 talls d'una de les principals artèries de Barcelona, en resposta a la sentència als presos catalans per l'1-O.

Els manifestants es dispersen

Els Mossos d'Esquadra han tornat a desplegar-se a l'avinguda, a l'altura de Fabra i Puig, per evitar que els CDR tallessin la via. La convocatòria d'aquest divendres cridava els manifestants a concentrar-se a les 19.00 hores a la carretera, després de la «repressió policial» del dijous, quan els agents ja van frenar la interrupció del trànsit. Els antidisturbis han avisat a desenes de manifestants que no podien tallar el trànsit, però un grup s'ha situat al mig de l'avinguda, tot i dispersar-se en acostar-se els agents.

  

  

Els Mossos van impedir el 39è tall aquest dijous

Els Mossos d'Esquadra van impedir aquest dijous el tall de l'avinguda Meridiana de Barcelona, en el que era el 39è dia de protesta contra la sentència de l'1-O. Com cada nit durant aquest mes, el col·lectiu que impulsa la protesta anunciava el tall cap a les vuit del vespre i, de fet, el podia dur a terme, però només durant un quart d'hora

També et pot interessar...


Comentaris
josep
el semafor esta verd

envia el comentari