Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Quim Torra en un parlament

Denuncien dos nebots de Quim Torra pel tall de l'AP-7

S'uneixen als altres 26 identificats per la Policia Nacional durant el dia d'ahir a Salt

Quim Torra en un parlament
Denuncien dos nebots de Quim Torra pel tall de l'AP-7 | CatalunyaDiari

Els desordres postsentència tornen a esquitxar Quim Torra. Dos nebots del President de la Generalitat han estat denunciats per la Policia Nacional per desordres públics, després de ser identificats durant el dia d'ahir al tall que el Tsunami Democràtic van convocar a l'AP-7 a Salt. Un d'ells és un militant de la CUP que ja va ser arrestat durant les protestes del primer aniversari de l'1-O per tallar les vies de l'AVE a Girona. 

Un tall de més de 12 hores de durada

Els fets es van produir després que el moviment independentista desconvoqués el tall, ja que els dos joves van decidir no fer cas al Tsunami i unir-se al grup que es va quedar més estona a l'autopista. Amb tot, no van ser les úniques denúncies interposades per la Policia, ja que 28 persones més van córrer la mateixa sort, si bé en aquesta ocasió han estat acusades d'infringir la llei de protecció de la seguretat ciutadana. 

Una barricada al tall de l'AP-7 a l'altura de Salt el 13 de novembre
El desallotjament del tall es va produir més de 12 hores després del seu inici | Cedida

El desallotjament del tall es va produir més de 12 hores després del seu inici, i els agents han deixat constància que una de les principals dificultats per aconseguir que la normalitat tornés a la via radicava en el fet que diversos cotxes que havien quedat atrapats a l'AP-7 van patir punxades a les rodes i danys de diversa consideració. 

Però no només això, ja que els Mossos d'Esquadra i la Policia Nacional han explicat que diversos manifestants van llançar objectes contra ells, i posteriorment un grup d'independentistes es va desplaçar fins a Salt i va tornar a aixecar barricades.

Els Mossos ja van interceptar el cotxe de la filla de Torra

Aquest matí ha saltat a la llum que els Mossos d'Esquadra han identificat també el cotxe de la filla de Quim Torra durant un operatiu policial que tenia com a objectiu blindar les vies de l'AVE de Girona per evitar que la plataforma Segona Onada ocupés aquest espai del municipi de Bàscara.

També et pot interessar...