Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Una de les pintades de Vox apareguda aquest diumenge.

Denuncien pintades de 'VOX' al cotxe d'una candidata d'ERC a Tarragona

La dona ha denunciat l'acció diumenge al matí

Una de les pintades de Vox apareguda aquest diumenge.
Una de les pintades de Vox apareguda aquest diumenge. | Cedida

El candidat d'ERC a l'alcaldia de Tarragona, Pau Ricomà, ha denunciat a les xarxes socials aquest dijous, 12 de maig, al matí, diverses pintades amb la inscripció 'VOX' al cotxe d'una de les candidates de la llista republicana per a l'Ajuntament de Tarragona, el nom de la qual no ha revelat. L'acció es pot observar a les imatges:

La denúncia, que Ricomà ha fet pública aquest matí de diumenge,  poc després que es descobrissin les pintades fetes amb esprai verd, ha generat desenes de reaccions d'indignació a les xarxes socials. L'alcaldable republicà a Tarragona ha tirat d'ironia per atacar els autors d'aquest acte vandàlic: «Li enviem una abraçada molt forta i denunciem la intolerància de l’extrema dreta. Per sort els que volem construir una ciutat millor som molts més», ha dit.

ERC Tarragona ha suspès els actes de campanya d'aquest cap de setmana després de la mort de Xavi Zaragoza

Tot plegat passa el dia després que ERC Tarragona es llevés amb la tràgica notícia de la mort sobtada de Xavi Zaragoza, responsable de comunicació del partit al Camp de Tarragona, als 34 anys. Després de patir complicacions en una malaltia cardíaca,  Zaragoza va tenir un atac de cor fulminant que va acabar amb la seva vida la nit del passat divendres, 10 de maig.

El funeral serà aquest diumenge a les onze del matí al tanatori de Tarragona i, en senyal de dol,  ERC ha suspès tots els actes de campanya a la ciutat tant aquest dissabte com també aquest diumenge.