Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Albert Fernández Saltiveri, vicesecretari de comunicació del PPC, denunciat per maltractaments

Denuncien el vicesecretari de comunicació del PPC per presumptes maltractaments

Irene Pardo, presidenta de Noves Generacions, acusa d'aquests fets al seu exmarit, Albert Fernández Saltiveri

Alejandro Fernández, president del PP de Catalunya.
Alejandro Fernández, president del PP de Catalunya. | ACN

L'actual vicesecretari de comunicació del PPC, Albert Fernández Saltiveri, ha estat denunciat per presumptes maltractaments a la presidenta de Noves Generacions, Irene Pardo, que també és la seva exparella, segons ha avançat el diari 'Ara' i ha confirmat l'Agència Catalana de Notícies (ACN). Fonts del partit han indicat a l'ACN que la denúncia ja està en mans de la justícia i que s'estan seguint les vies reglamentàries que marquen els estatuts del PPC, amb l'obertura d'un expedient informatiu en el Comitè de Drets i Garanties, que ho resoldrà «en breu».

Segons el rotatiu, l'escrit de denúncia de Pardo —que va estar casada amb Fernández Saltiveri uns mesos entre el 2017 i el 2018— s'acompanya d'un informe mèdic que reporta lesions, com ara una fissura al nas i contusions a tot el cos, i l'acusa de maltractament psicològic continuat. El diari 'Ara' afegeix que Pardo estaria considerant deixar el PP i la presidència de Noves Generacions a causa de la «incomoditat» que li ha generat ser-ne membre durant els últims mesos perquè la formació tenia coneixement dels fets i no va apartar Saltiveri de les seves funcions a la direcció.

Cal recordar que abans de començar la campanya electoral del 14-F va esclatar el cas de qui era secretari general del PPC, Daniel Serrano, denunciat per una companya de partit per abusos sexuals. Serrano, que anava de número 4 en la llista dels populars, va renunciar als seus càrrecs i a recollir l'acta en cas de ser escollit.

Albiol cessa Saltiveri com a assessor a la Diputació de Barcelona

La denúncia de Pardo contra Saltiveri es va presentar el passat dilluns, 1 de març, i la primera reacció que va provocar, segons explica el digital 'Vozpópuli', va arribar de l'alcalde de Badalona i president popular a la Diputació de Barcelona, Xavier García Albiol, qui va cessar de manera fulminant al 'número quatre' del PP català del lloc d'assessor a l'ens provincial. Segons el citat mitjà, es tractava d'un lloc de lliure designació i aquest divendres es va anunciar el seu substitut.

El cas de Saltiveri se suma als nombrosos fronts oberts que té actualment el PPC, amb una revolta interna a causa dels mals resultats obtinguts en les eleccions del passat 14 de febrer, en què només van obtenir tres escons, i diverses figures rellevants del partit —entre elles Albiol, Sánchez Camacho i el portaveu popular a l'Ajuntament de Barcelona, Josep Bou— demanant canvis en la direcció que actualment ostenta Alejandro Fernández.