Desapareix la pancarta de «Llibertat Presos Polítics» de la Generalitat

Les xarxes es pregunten pels motius pels quals s'ha plegat el cartell que es trobava en el balcó de la façana principal

Imatge de la façana de la Generalitat sense la pancarta
Imatge de la façana de la Generalitat sense la pancarta | Twitter

La façana de l’edifici de la Generalitat de Catalunya ha patit un canvi inesperat en les últimes hores. La pancarta que demana la llibertat dels «presos polítics i exiliats» ha desaparegut del balcó on estava desplegada. Des de fa unes hores, no es pot veure el cartell que va instal·lar el govern de Quim Torra en els primers dies del seu mandat.

Són els usuaris de les xarxes socials qui han fet saltar l’alarma. Els perfils de Twitter de l’Acampada per la Llibertat o d’Anonymous Catalonia han sigut dels primers a denunciar la situació i preguntar-se perquè la pancarta ja no es torbava en el seu lloc.  

 

Les xarxes es pregunten on és la pancarta 

A aquestes piulades l’han seguit moltes altres d’usuaris d’aquesta xarxa social que es plantejaven, entre la indignació i la sorpresa, que podia haver passat o qui podia ser el culpable de la desaparició del rètol.

Alguns tuitaires, però li han tret pes a l'assumpte i han donat una possible solució. Expliquen amb imatges com possiblement el vent, que ahir va bufar fort a la ciutat comtal, podria haver replegat la pancarta.  

Uns desconeguts arrenquen una placa de l'1-O a Figueres

Una placa de l'1-O que l'Ajuntament de Figueres va inaugurar aquest dilluns va ser arrencada al cap es poques hores de la seva instal·lació. El consistori va voler fer memòria el referèndum de fa un any amb un plafó commemoratiu que es trobava en plaça de l'Institut Muntaner, on els veïns es van reunir després de votar i que ara podria canviar de nom i dir-se com l'acte que vol recordar.  


Comentaris

envia el comentari