Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
psc creixell

El descuit del PSC en un dels seus cartells electorals

Els socialistes tarragonins van difondre aquest dissabte la imatge

Un petit descuit del PSC de Creixell en el seu cartell electoral ha generat alguna rialla  en aquesta localitat del Baix Gaià, al nord del Tarragonès. L'anècdota és ben simple, però és clar: els partits busquen la perfecció en els seus cartells, sovint una de les principals armes electorals durant la campanya, i el cartell dels socialistes creixellencs inclou aquesta errada simpàtica.

La imatge del cartell electoral del PSC de Creixell

psc creixell
El cartell electoral del PSC de Creixell, on es pot llegir al marge inferior esquerre '@nombrecandidato'. | TarragonaDigital.com

 

La qüestió és ben senzilla: a l'extrem inferior esquerre del cartell electoral, s'hi pot llegir '@nombrecandidato'. Què significa, aquesta inscripció? La resposta també és d'allò més simple: el PSC de Creixell s'ha oblidat de substituir el model original del cartell, que coincideix a tots els municipis, i situar en aquest punt el compte de Twitter de la seva candidata o bé, com també fan en alguns pobles, el de l'agrupació local del partit.

Així doncs, el PSC de Creixell ha fet públic un cartell amb el text model '@nombrecandidato', una ficada de pota que, com diem, ja ha cridat l'atenció d'algun veí de la localitat.

Montse Muñoz, candidata a l'alcaldia de Creixell pel PSC

L'anecdòtic descuit del PSC de Creixell no resta, però, opcions als socialistes en aquesta localitat. Després de la victòria a les eleccions generals del passat 28 d'abril, Montse Muñoz es presenta a les eleccions amb la voluntat de disputar l'alcaldia, que actualment es troba en mans de Jordi Llopart, del PDECat.

El PSC té força a Creixell. A les darreres eleccions, les de 2015,  la formació va quedar segona, amb 250 vots (el 18,93%) i dos edils, que s'han mantingut a l'oposició durant aquest mandat. L'expectativa dels socialistes creixellencs és de 'sorpasso' i en aquest sentit treballaran durant tota aquesta campanya electoral amb Montse Muñoz, de nou, com a cap de cartell.