IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Els deures que el ministre de l'Interior ha donat al nou cap dels Mossos

El nou major dels Mossos, Ferran López, i el ministre de l'Interior, Juan Ignacio Zoido, s'han reunit per primer cop

El nou major dels Mossos, Ferran López, i el ministre de l'Interior, Juan Ignacio Zoido, s'han reunit aquest dilluns.
El nou major dels Mossos, Ferran López, i el ministre de l'Interior, Juan Ignacio Zoido, s'han reunit aquest dilluns. | CatalunyaDiari.cat

El ministre de l'Interior, Juan Ignacio Zoido, ha mantingut aquest dilluns una trobada amb el nou cap dels Mossos d'Esquadra, Ferran López, a qui ha traslladat que la seva obligació és aconseguir al més aviat possible la normalitat a Catalunya sota el compliment de la Constitució. Zoido ha mostrat el seu agraïment a López per haver assumit el càrrec de nou màxim responsable dels Mossos d'Esquadra, de què fins ara ell era el número dos. A més, ha destacat el seu perfil netament professional i el fet que compti amb el reconeixement dels membres dels Mossos.

A la trobada, el ministre li ha recordat que el seu objectiu és aconseguir com més aviat millor la normalitat a Catalunya perquè les eleccions autonòmiques del pròxim 21 de desembre es desenvolupin en un clima d'absoluta convivència ciutadana i de respecte a l'Estat de Dret. Per això, ha insistit que totes les actuacions han d'anar encaminades a restablir la legalitat amb l'escrupolós compliment de les normes recollides en la Constitució i l'Estatut. Aquesta reunió s'ha produït després que el Govern de Mariano Rajoy cessés el dissabte a Josep Lluís Trapero com a major dels Mossos, que està sent investigat per un delicte de sedició.  

A la trobada, mantinguda al Ministeri de l'Interior, també hi han assistit el secretari d'Estat de Seguretat, José Antonio Nieto, i el secretari general tècnic del Ministeri de l'Interior, Juan Antonio Puigserver, recentment nomenat per fer-se càrrec de la Secretaria General d'Interior del Departament d'Interior de la Generalitat de Catalunya, així com Diego Pérez dels Cobos, director del Gabinet de Coordinació i Estudis de la Secretaria d'Estat de Seguretat.


Comentaris

envia el comentari