Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imagen de Pedro Aguado presentando su nuevo reality: 'La Isla'

Una diputada de VOX, nova concursant del reality 'La isla', de La Sexta

El programa presentat per Pedro García Aguado arriba a La Sexta dijous que ve amb moltes sorpreses

Imatge de Pere Aguado presentant el seu nou reality: 'L'Illa'
'La Isla' arriba a laSexta dijous que ve amb concursants inesperats | LaSexta

El partit polític més polèmic dels últims anys a Espanya, VOX, ha demostrat la seva passió pels mitjans de comunicació, per ser el centre de totes les mirades i pel seu acostament a la població amb els seus missatges directes. Tot i que en diverses ocasions VOX ha fet públic el seu descontentament amb laSexta, això no ha impedit que una de les seves diputades, concretament Mireia Borrás, es decidís a participar en la nova edició del reality 'La Isla'.

El programa presentat per Pedro García Aguado s'estrena el proper dijous 1 d'octubre després de dos anys guardat en un calaix.

Mireia Borrás, concursant de 'La Isla'

Segons descriu laSexta en nota de premsa, una de les seves concursants serà «Mireia Borràs, madrilenya de 33 anys amb fusta de líder». «Actualment és diputada per VOX al Congrés i una de les parlamentàries que més titulars ha acaparat d'aquesta formació. Abans d'entrar a 'La Isla' no acabava de ser feliç en la seva feina com a consultora financera a Londres i va decidir deixar-ho tot per aventurar-se en aquest repte: es defensarà tan bé com ho fa en la política?», diu l'emissora televisiva en la presentació de la concursant.

Imatge de la diputada de Vox, Mireia Borràs
Es revela que la Mireia Borràs, diputada de VOX, és una de les participants de 'La Isla' | CatalunyaDiari

Aquesta diputada de VOX participarà en aquest reality al costat d'altres tretze dones disposades a sobreviure sense recursos en un remot lloc al mig de l'Oceà Pacífic. Un repte gens fàcil que posarà a prova les dots de supervivència de les noves habitants d'aquesta illa amb desafiaments gairebé impossibles en un entorn extrem i hostil.

Les 13 dones no es coneixen entre si, no saben amb qui viuran aquesta emocionant experiència i no han visitat mai abans l'illa. A més, no compten amb un equip tècnic i humà al seu costat, sinó que seran elles mateixes les encarregades de gravar el programa amb un testimoni en primera persona. El més sorprenent d'aquest reality és que per a superar cada un dels reptes que els proposi l'illa comptaran únicament amb la roba que porten posada i diverses eines. Hauran de buscar i trobar refugi, aigua i menjar per sobreviure.

Cadascun dels reptes que es vagin trobant les portarà a situacions impensables i, probablement, seran detonants en moltes ocasions de greus tensions. El públic podrà veure com cadascuna d'elles treu el millor i el pitjor perquè, a part de la força física, hauran de desplegar tota la seva força mental per no rendir-se.