Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger

El diputat tarragoní, Eusebi Campdepadrós, acusa la Policia Nacional de provocar «aldarulls i violència»

Campdepadrós, que va ser agredit pels agents durant les manifestacions del passat dimarts a Tarragona, diu que la policia espanyola va utilitzar «dues provocadores» per «carregar cap on la gent estàvem quiets»

Eusebi Campdepadrós, el segon per l'esquerra, és secretari primer de la Mesa del Parlament. | TarragonaDigital

Eusebi Campdepadrós, diputat per Tarragona de Junts x Catalunya al Parlament, ha acusat la Policia Nacional de provocar «els aldarulls i la violència després de l'acte de l'assemblea nacional del passat dimarts» que es va dur a terme a Tarragona. Pel polític independentista, la Policia Nacional va provocar «deliberadament» els fets «utilitzant dues provocadores que es van llençar sobre la gent».

[predef]tarragona-digital-84[/predef]

El també secretari primer de la mesa del Parlament considera que  les dues dones amb banderes espanyoles que es van manifestar durant l'acte en contra de la sentència al procés van servir perquè els agents carreguesin «cap on la gent estàvem quiets».

Colpejat durant les càrregues

Cal recordar que Campdepadrós va ser un dels colpejats durant les càrregues dels agents.  Eusebi Campdepadrós i Didac Nadal, que es trobaven a la manifestació, van intervenir perquè les dones que es van exhibir amb banderes espanyoles no fossin objecte de cap agressió.

Tanmateix, tots dos van ser colpejats pels agents de la Policia Nacional. Segons fonts de la seva formació, Campdepadrós es va veure afectat per l'actuació policial, rebent uns quants cops de porra a la cama  «encara que es trobava amb les mans a la butxaca i s'ha identificat com a diputat al Parlament. L'han continuat pegant».