Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Inés Arrimadas, en una roda de premsa la tardor de 2019.

Tres diputats catalans de C's, a la candidatura d'Igea contra Arrimadas

L'actual líder del partit al Congrés incorpora a la seva candidatura Marina Bravo, Lorena Roldán i Carlos Carrizosa

Inés Arrimadas, en una roda de premsa la tardor de 2019.
La líder de Ciutadans al Congrés, Inés Arrimadas, veu com tres diputats catalans es presenten contra ella a les primàries del partit. | Europa Press

El vicepresident de la Junta de Castella i Lleó, Francisco Igea, rival d'Inés Arrimadas a les primàries per presidir C's, ha proposat la diputada de l'Assemblea de Madrid Marta Marbán com a secretària general de la formació si acaba imposant-se com a líder del partit. Igea ha donat a conèixer la seva proposta d'executiva que, a més de Marbán com a secretària general, incorpora tres diputats de C's al Parlament.

Es tracta d'Antonio Espinosa, Sergio Sanz i María Francisca Valle, que s'incorporen al projecte del vicepresident castellà, crític amb l'acostament del partit a la dreta i el poder que el líder de la formació té sobre les agrupacions territorials. Els membres de l'executiva s'escolliran el proper diumenge 8 de març.

Arrimadas també s'arma de catalans

Arrimadas, per la seva banda, va anunciar aquest dimecres, 27 de febrer, que proposa la també diputada al Parlament Marina Bravo com a secretària general de la formació; que l'actual portaveu de la gestora de la formació, Melisa Rodríguez, mantingui aquest càrrec, i que la portaveu de C's a Catalunya,  Lorena Roldán, sigui portaveu adjunta a l'Estat.

La resta de l'executiva d'Arrimadas està formada per figures com el vicepresident de la Comunitat de Madrid,  Ignacio Aguado; el vicepresident de la Junta d'Andalusia, Juan Marín; la vicealcaldessa de Madrid, Begoña Villacís; els diputats al Congrés Edmundo Bal, Marcos de Quinto, Guillermo Díaz i María Muñoz; la consellera madrilenya Marta Rivera; el diputat a les Corts Valencianes Toni Cantó; l'eurodiputat Jordi Cañas  i el portaveu de C's al Parlament, Carlos Carrizosa.

També et pot interessar...