EN DIRECTE: Tots els talls de carreteres a Barcelona i Catalunya

La mobilitat catalana continua afectada per la resposta civil a la sentència del procés

Imatge del tall a la ronda Litoral de dimecres
Imatge del tall a la ronda Litoral de dimecres | Twitter | @XXpepXX

Després d'una tercera nit d'aldarulls a moltes ciutats de Catalunya, aquest dijous tornen a produir-se talls en molts punts de la xarxa viària de Catalunya. S'espera que la mobilitat es vegi afectada de ple per les manifestacions i els talls en contra de la sentència del procés.  Pot seguir el MINUT A MINUT de tot el que està passant en aquest enllaç.

Carreteres tallades, minut a minut

  • C-16 a Berga
  • C-17 al Gurb
  • C-25 al Gurb
  • C-25 a Sant Julià de Vilatorta
  • N-240 a les Borges Blanques
  • N-230 a el Pont de Suert

A banda, a Barcelona hi ha afectacions en el trànsit a diversos punts de la ciutat comtal. 

També et pot interessar...


Comentaris
Cc
Si aixo es tot el que posem demostrar com a poblé, aldarullS, violencia, tancament de vías, barricadas, i por als nostres conciUtadans, NO EM REPRESENTA EN ABSOLUT, NO EN EL. MEÚ NOM
mambo
Exacte, el que hem de fer es seguir rebent i baixar el cap mentres ens segueixen robant, enganyant i picant, així es canvien les coses, posant la tele i deixant-les passar. No pretenguis que en una revolució no hi hagin danys colaterals. Això va més enllà de la independència, es una revolució social contra aquest sistema podrit de clavagueres! Tranquil ni volem fer-ho, ni et representarem mai.
Metall
No us equivoqueu, mentres tot el poble reb pals de tots dos costats, els politics toooots!!!!!! S'en riuen de nosaltres. No es demagogia, es la meva veritat amb tot el viscut fins ara. Pot ser els va bé la divisió i la violéncia doncs no soporten un poble unit sense banderes.
Unodelpueblo
Con esta huelga que van a conseguir nada solo joder al pueblo y los representantes del gobierno central reírse de nosotros que se vayan a Madrid a joder al gobierno y al parlamento vergüenza debía de darnos

envia el comentari