rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG:

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!

La directora de la presó de Lledoners s'estaria plantejant dimitir

La responsable del centre penitenciari estaria farta de gestionar la situació dels presos independentistes
Les visites de personalitats com el president Quim Torra estan alterant el funcionament habitual de la presó de Lledoners | cedida

 

L’empresonament dels polítics independentistes sembla que no només està alterant la vida de les seves famílies sinó també el funcionament del centre penitenciari de Lledoners. Les accions d’alguns d’aquests interns estarien provocant l’afartament de la directora de la presó, que fins i tot estaria pensant a presentar la seva renúncia, segons EconomiaDigital.

 

I sembla que l’acció que podria desencadenar aquesta dràstica decisió ha estat la vaga de fam iniciada per quatre dels líders sobiranistes. En especial, seria Jordi Sánchez qui més estaria inferint en el treball dels funcionaris. L’expresident de l’ANC hauria sol·licitat una comissió d’experts per fer un seguiment «sobre la gestió ètica, jurídica i dels riscos de la vaga de fam», segons ha explicat el seu metge de confiança i president del Col·legi de Metges de Barcelona, Jaume Padrós.

 

Els presos voldrien deixar d’atendre alguna de les seves obligacions

Aquest mateix professional hauria confirmat que l’objectiu d’aquesta proposta de Sánchez és evitar «qualsevol tipus de coacció». Ha demanat als sanitaris de la presó que respectin la lliure decisió d’aquest i de Rull, Turull i Forn. Aquestes pressions no serien les úniques que estarien acabant amb la paciència de la responsable de la presó situada a Sant Joan de Vilatorrada.

 

Jordi Sánchez hauria reclamat un control de la gestió de la vaga de fam pels funcionaris | CatalunyaDiari.cat

 

En les últimes hores, els quatre participants en la protesta haurien informat als funcionaris que mentre aquesta duri no volen assistir al menjador. D’aquesta manera, incomplirien una de les seves obligacions i també una altra com és deixar de fer els serveis de neteja que tenen assignats en aquest menjador, tot i que fent-ho perdrien compensacions en diners o hores de visites.  

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les últimes hores de Catalunya i el procés, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

Les dificultats que suposen les visites d’autoritats

Un altre dels punts conflictius són les contínues visites d’autoritats que reben els independentistes que es troben dins de la presó de Lledoners que estarien donant-los uns certs beneficis. El reglament estableix els familiars o amics poden veure els interns 40 minuts els caps de setmana, que es poden dividir en dues trobades de 20, separats per un vidre. En canvi, personalitats com el president Torra tenen permès fer-les sense límit de temps i en una sala sense vidres.

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris