IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

ÚLTIMA HORA

🚔 Almenys tres detinguts en una operació de la Guàrdia Civil contra els responsables de Tsunami Democràtic

ÚLTIMA HORA

🚑 Frenada de la pandèmia a Catalunya amb una forta baixada del risc de rebrot

Discovery Channel va cancel·lar un documental sobre Carles Puigdemont

La cadena va acabar descartant el projecte perquè el que havia de ser una entrevista sobre la seva vida personal, es va convertir en una conversa sobre política

El periodista Fernando González, 'Gonzo', hauria entrevistat Puigdemont mentre era Berlín
El periodista Fernando González, 'Gonzo', hauria entrevistat Puigdemont mentre era Berlín | Twitter

És molt habitual que les cadenes de televisió planegin fer alguns projectes però que aquests finalment no tirin endavant perquè no compleixen amb els objectius o el contingut que s’havien marcat. El canal de documentals Discovery Channel va prendre una decisió com aquesta descartant emetre un programa que se centrava en la figura de Carles Puigdemont.

Segons ha explicat ‘La Vanguardia’, la seva intenció era donar a conèixer l’expresident de la Generalitat des d’un vessant més personal. El problema es va produir quan l’entrevista que li van realitzar va estar principalment centrada en la política. I és que Discovery Channel no buscava parlar del procés, com per exemple va fer la plataforma Netflix en un documental que va estrenar fa unes setmanes.

L’entrevista va ser enregistrada a Berlín

L’encarregada de realitzar aquest programa sobre la vida de Carles Puigdemont va ser la productora Minoria Absoluta. Aquesta va rebre unes instruccions clares de Discovery Channel que volien saber com era Puigdemont com a persona i no com a polític. Potser un dels errors va ser escollir com a entrevistador al periodista Fernando González, ‘Gonzo’.

Aquest conegut membre de l’equip d’’El Intermedio’, acostuma a aportar la faceta més seriosa i política en el programa de La Sexta. Ell i un equip de televisió van viatjar a Berlín el passat mes d’abril, per entrevistar l’expresident. Finalment, però, sembla que la conversa entre tots dos va derivar en un debat polític que no va fer el pes a Discovery Channel.

«La política no té cabuda en l’esperit de Discovery Channel»

Fonts de la cadena explicaven a ‘La Vanguardia’ que quan van comprovar el material enregistrat van trobar que no complia les pautes que havien marcat a la productora. Afirmen que volien ensenyar «el cantó personal de Puigdemont», ja que «La política no té ­cabuda en l’esperit de Discovery Channel».  

Analitzades les imatges, el projecte, que no va arribar a tenir ni una estructura, va quedar descartat perquè l’objectiu de la cadena «és entendre i mostrar sempre la realitat que hi ha darrere de les persones» i, a més, no té «cap orientació ni biaix polític».


Comentaris

envia el comentari