Diverses mobilitzacions bloquegen Lleida ciutat aquest dimarts

Les concentracions tornen a fer-se presents aquest dimarts

Diverses persones s'han assegut a la rotonda de l'Agustí Mestre per bloquejar el trànsit.
Diverses persones s'han assegut a la rotonda de l'Agustí Mestre per bloquejar el trànsit. | CDRs de Lleida
 
 

Diverses persones han tornat a protagonitzar aquest dimarts a la tarda talls de trànsit per protestar contra la sentència del procés i per «normalitzar la repressió», segons han informar els CDRs de Lleida al seu compte de Twitter. Així mateix, al voltant de les 19.00 hores han bloquejat el Pont Vell i la Rotonda de l'Agustí Metre, provocant així diversos talls i retencions en diferents punts de la ciutat.

  • NOU SERVEI DE LLEIDADIARI: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Les primeres mobilitzacions després del migdia s'han iniciat al voltant de les 18.00 hores, quan dos columnes d'estudiants s'han dividit per aturar l'avinguda de l'Estudi General i la zona de l'avinguda de Blondel fins a l'estàtua d'Indívil i Mandoni. Minuts més tard, una tercera columna s'ha sumat a la protesta, aturant la rotonda de l'Agustí Mestre, bloquejant així un dels principals accessos d'entrada a la ciutat.

La tercera columna, la de la rotonda de l'Agustí Mestre, es dirigeix al voltant de les 19.15 hores cap a la Subdelegació de Govern, on s'ha convocat una nova manifestació a partir de les vuit de la tarda a les portes d'aquesta institució, com a mostra de protesta als actes d'aquest dilluns; després que els Mossos d'Esquadra carreguessin finalment contra els allí presents, després d'un fort enfrontament entre els manifestants i la policia catalana.


Comentaris

envia el comentari