CatalunyaDiari.cat

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Dolors Bassa respon una reclusa que l'insulta per ser independentista

«Mira, l'imbècil que volia separar Catalunya d'Espanya», li hauria dit la reclusa
Imatge d'arxiu de Dolors Bassa. | CatalunyaDiari.cat

 

El  vicesecretari d'Organització d'ERC, Isaac Peraire, ha narrat, a través d'un missatge publicat al seu compte oficial de Twitter, una de les anècdotes que l'exconsellera Dolors Bassa —empresonada a Alcalá Meco des del passat 23 de març— li ha explicat aquest divendres, 27 d'abril, després que ell, Marta Vilalta i Cesc Iglesias l'hagin anat a visitar a la presó, així com a Carme Forcadell. 

 

Segons publica Peraire a Twitter, Bassa hauria deixat amb un pam de nas una reclusa que l'havia insultat per ser independentista. «Mira, l'imbècil que volia separar Catalunya d'Espanya», li hauria dit la reclusa. Unes paraules que Dolors Bassa responia de la següent manera: «La diferència entre tu i jo és que jo mai et diria imbècil». 

 

Bassa, molt agraïda pel suport rebut

Tanmateix, Peraire diu que Bassa està molt agraïda per les cartes que rep a la presó i ha animat a enviar-ne més. «Ens ha donat records per tothom i ens ha demanat que les reivindiquem permanentment», ha dit el republicà. 

 

Finalment, el secretari d'Anàlisi electoral, Cesc Iglesias, ha dit que l'exconsellera de Treball classifica les cartes i ha fet una crida a participar en l'acte de 'Free Dolors Bassa' que tindrà lloc el pròxim dimarts 1 de maig: «Ens anima a fer un Primer de Maig reivindicatiu, perquè això va de democràcia i de drets i llibertats». 

 

Més de 200 roses per Bassa i Forcadell

Durant la passada Diada de Sant Jordi, més de 200 roses vermelles van vestir la tanca de la presó d’Alcalà Meco, en solidaritat amb l’expresidenta del Parlament, Carme Forcadell, i l’exconsellera de la Generalitat, Dolor Bassa, les quals es troben ingressades de manera preventiva en el centre penitenciari madrileny des del passat 23 de març.