rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!!

NOVETAT

🥗 No et perdis cada dimecres la nova recepta pas a pas de la cuina de sempre al teu correu

Dolors Bassa pateix un accident: «He caigut, m'he trencat el nas»

L'exconsellera explica els motius pels quals no ha pogut anar a la manifestació

 

L’exconsellera Dolors Bassa, ha estat una de les absències destacades en la manifestació en favor de la independència que s’ha dut a terme durant la jornada d’avui, 7 de desembre, a la capital de Bèlgica, Brussel·les. La política, que fa tan sols uns dies que va sortir de la presó, té prohibit sortir del país, pel que no ha pogut anar a la mobilització. Per aquest motiu, ha optat per realitzar una altra activitat que, desgraciadament, ha acabat molt accidentada. 

Bassa, ho ha explicat mitjançant una publicació a Twitter, en la qual indicava que «no podia» anar a Brussel·les, a causa de les restriccions que li van imposar un cop va aconseguir sortir de la presó, en pagar la fiança. Per aquest motiu, ha optat per una alternativa, un passeig pel Montgrí, que no ha acabat de la millor manera.

«Avui, no podia #RoadtoBrusells, he caminat pel Montgrí, per respirar llibertat», indicava el primer de dos missatges que ha publicat qui va ser responsable de Treball, Afers Socials i Famílies, indicant que el seu reclam anava en nom d’Oriol Junqueras, Jordi Sànchez, Joaquim Forn i Jordi Cuixart, tots ells encara a la presó.

Una jornada accidentada


 

Si bé la manifestació de Brussel·les s'ha realitzat en un clima de tranquil·litat, Bassa no ha pogut gaudir de la mateixa fortuna. Mitjançant una segona publicació a Twitter, Bassa ha explicat que ha patit un accident, el qual li ha provocat una intervenció en el nas, comportant-li un total de cinc punts de sutura a la cara. Un desafortunat contratemps en una jornada en la que, de ben segur, hauria preferit trobar-se a Bèlgica. 

«He caigut, m’he trencat el nas, 5 punts a la cara. (Diu que quan s’està vulnerable, passa). Malgrat tot, convicció ferma», citava el text publicat per l’exconsellera, el qual acompanyava amb una etiqueta que portava ela missatge de «21dec» i dirigint-lo també al partit al qual representa, ERC.

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris