La dona de Puigdemont reapareix a Girona per donar suport al seu marit en un míting molt important

Marcela Topor va assistir al míting que va tenir lloc ahir a Girona on el president va parlar per videoconferència
Imatge de Marcela Topor durant el míting de Junts per Catalunya celebrat ahir a Girona. | CatalunyaDiari.cat

 

Ahir Puigdemont duia a terme un míting clau, ja que el candidat a les eleccions del 21-D per Junts per Catalunya, parlava per videoconferència en una de les seves ciutats clau: Girona. El que va ser alcalde del municipi ,conscient del gran valor dels vots en aquests moments de la campanya, preparava amb esforç la seva intervenció. I és que no només estaria sent escoltat per alguns dels seus votants més fidels sinó per una persona molt important: la seva dona, Marcela Topor.

La periodista, que des que el seu marit va marxar a Brussel·les es mantenia allunyada dels focs dels periodistes, va decidir assistir al míting per fer costat seu marit. La parella ara es veu poc, per això són importants per ells les mostres de suport. La setmana passada Topor viatjava amb les seves filles fins a Bèlgica per estar al costat de Puigdemont en la manifestació celebrada a la capital belga.

 

Puigdemont durant el míting de Junts per Catalunya celebrat ahir a Girona. | CatalunyaDiari.cat

 

Puigdemont ho passa malament a Bèlgica

«Allà a Bèlgica ho està passant malament. Encara que sigui campanya i estigui ocupat, la situació no és gens fàcil. Especialment en l'àmbit humà», explica una estratega de la campanya de Junts per Catalunya en declaracions recollides per 'Nació Digital'.

Per l’ocasió Puigdemont, que tot i no passar pel seu millor moment es va mostrar segur i convençut de les seves idees, va lluir un llaç groc de ganxet per recordar així els companys que encara segueixen a la presó.

 

Marcela, lluny de la premsa

Des que el passat 30 d’octubre Puigdemont i alguns consellers decidissin viatjar a Bèlgica per «evitar la repressió de l’Estat», tant ell com la seva dona s’han mantingut lluny de les càmeres. Encara no se sap si això forma part de l’estratègia política per guanyar les eleccions o d’una decisió personal per no  sobreexposar la seva vida privada en un moment convuls, però el que està clar és que han preferit no repetir l’escena que va protagonitzar l’últim cop que es van deixar veure junts.

 

Imatge de Puigdemont i la seva dona Marcela Topor passejant per Girona. | CatalunyaDiari.cat

 

Aleshores tots dos passejaven de la mà pels carrers de Girona   mentre molts els lloaven, una escena que va tenir lloc el passat 28 d’octubre, dos dies abans de la marxa de l’aleshores president de la Generalitat.